Gå videre til innhold
Arrangementer uke 35/36, Cappelen Damm-huset

Nyhet -

Arrangementer uke 35/36, Cappelen Damm-huset

Lørdag 31. august: Bok og Bolle-høsten er i gang og vi starter med høytlesning fra Karsten og Petras univers. Ingrid Schibsted Jacobsen leser, og vi får besøk av Løveungen og Frøken kanin! Gratis boller og lodd til alle barn. Programmet starter kl 13.00.

Tirsdag 3. september: Møt Norges største matblogger! Trine Sandberg er en av Norges mest leste bloggere, og nå har alle de deilige rettene blitt samlet i en kokebok. Kom og få smaksprøver og bli inspirert! Programmet starter kl 18.00 og er gratis. Påmelding til: liv.gronback@cappelendamm.no


Onsdag 4. september: Velkommen til pressekonferanse om Stig Sæterbakkens minnepris, hvor juryens formann presenterer prisvinneren. Prisen utdeles til en forfatter med overbevisende litterære kvaliteter, originalitet og mot til å skape sine egne prosjekter.

Samme kveld inviterer vi til visning av dokumentarfilmen «Stig Sæterbakken skriver Sauermugg». I filmen følger filmskaper Morten Hovland Stig Sæterbakken gjennom en intens skriveuke, under tilblivelsen av boka "Sauermugg".

Før filmen vil Morten Hovland snakke om filmens tilblivelse og vinneren av minneprisen vil ha opplesning. 

NB: Pressekonferansen starter klokken 11.00. Filmvisningen og opplesningen starter kl. 19.00. Begge deler i Cappelen Damm-huset.

 

 Velkommen!

Related links

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.