Følg Cappelen Damm

Velkommen til Cappelen Damm-huset, uke 11!

Nyhet   •   mar 04, 2014 11:34 CET

Mandag 10.mars kl. 18.00 inviterer vi til lansering for Pusten av Nina Hanssen og Anette Aarsland! Temaet for kvelden er hva god pusteteknikk kan gjøre for deg; hvordan puste deg trygg, sunn og avslappet. Forfatterne vil sørge for en spennende og morsom kveld sammen med blant annet Ida Hågensen fra "The Voice" og Pustekoret i Bærum!

Påmelding innen 7.mars til liv.gronback@cappelendamm.no

Om boken: En travel livsstil, stress og bekymringer gir dårlige pustevaner som igjen skaper spenninger i kroppen. Et stillesittende digitalt liv påvirker oss også både fysisk og psykisk, og mange bruker tusenvis av kroner på å reparere stive skuldre, muse-arm og smerter i nakke og rygg. Her kan et godt pustemønster være hjelpen du trenger. Både hjerterytme og blodtrykk går ned når en puster med magen, og det ligger derfor en stor helsegevinst i å få et mer bevisst forhold til hvordan vi puster.
 

 

Tirsdag 11.mars kl. 19.00 er det endelig klart for lansering av den etterlengtede nye romanen til Fredrik Backman! Forfatteren av En mann ved navn Ove er endelig tilbake med en varm, trist, humoristisk og rørende normal roman om annerledes mennesker. Eller omvendt.

Den svenske bloggeren, humoristen og bestselgende forfatteren er nå endelig ute med Mormor hilser og sier unnskyld på norsk. Møt forfatteren, og hør Ila Auto spille!

Om boken: Mormor er Elsas beste - og eneste - venn. Folk sier mormor er gal fordi hun står på balkongen og skyter på folk med paintballgevær. Men en dag blir mormor syk, og hun gir Elsa en bunke med brev, der hun ber naboene om unnskyldning for det gale hun har gjort. Slik blir vi kjent med både fanatiske kaffedrikkere, fylliker og helt vanlige sladrekjerringer, samtidig som vi får vite sannheten om mormor.

«Fredrik Backman er en mester i uventede vendinger og er utrustet med en empati og et menneskesyn som gjør meg varm om hjertet. I tillegg har han et språk som får meg til å ville applaudere.» LitteraturMagazinet

 

Onsdag 12.mars kl. 18.00 går teppet opp for «ord/kjøtt. Norsk scenedramatikk 1890 - 2000». Du er herved invitert til utgivelsen av den første samlede fremstillingen av dramahistorien i Norge, og til å feire forfatteren Ivo de Figueiredo! Velkommen til en kveld med hvitvin i glasset, presentasjon av boken ved forfatteren og et par smakebiter fra norsk drama.

Om boken: ord / kjøtt. Norsk scenedramatikk 1890-2000 er den første samlete fremstillingen av dramatikkens historie i Norge. Ivo de Figueiredo presenterer de viktigste dramatikerne, nærleser tekstene deres og setter dem inn i en videre litteratur- og teaterhistorisk sammenheng. Boken er en engasjerende fremstilling av den rike, men langt på vei glemte, historien om norsk drama mellom Ibsens skygge og Fosses lys.

 

Lørdag 15.mars kl. 13.00 er det igjen Lesestund på lørdag i Halvbroren bokhandel. Forfatter Anette Heiberg kommer og leser fra sin nye bok Hunden! Arrangementet passer for barn i alderen 2-4 år.

Om boken: Bestemor har fått en ny hund. Men den ser litt rar ut - og den oppfører seg litt rart.
Det der er IKKE en hund! sier Milla.
Tøys! sier bestemor. Klart Ludo er en hund.
Men Milla er ikke sikker.

 

Alle arrangementene er gratis! Velkommen til våre lokaler i Akersgata 47/49.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.