Gå videre til innhold
Velkommen til Cappelen Damm-huset, uke 12!

Nyhet -

Velkommen til Cappelen Damm-huset, uke 12!


Lørdag 15.mars kl. 13.00 ønsker vi velkommen til Lesestund på lørdag! Forfatter Anette Heiberg kommer og leser og tegner fra sin nye bok "Hunden"! Vi har fargestifter og fine illustrasjoner fra boken til alle barn!

Om boken: Bestemor har fått en ny hund. Men den ser litt rar ut - og den oppfører seg litt rart. Det der er IKKE en hund! sier Milla. Tøys! sier bestemor. Klart Ludo er en hund. Men Milla er ikke sikker..

 

Onsdag 19.mars kl. 19.00 går dørene opp for årets første Pølser og politikk! Vi skal ut av storbyen og utforske den norske bygde- og småbytilværelsen. Flyttestrømmen går mot bykjernen, men blikkene våre trekkes mot distriktet. Storbyene vokser, men aldri har vi med større inderlighet dyrket forestillingen om et liv i periferien. Er drømmen om bygda en illusjon, eller en verneverdig institusjon? Olav Brostrup Müller, Tone Huse, Sigbjørn Johnsen (Ap) og Olemic Thomessen (H) spør seg: Hva skal vi med småbyen? Mens TORGNY og Emil Trier kommer for å snakke om hvorfor de valgte å legge musikkvideoene sine til Notodden og Kautokeino. Selma Lønning Aarlø leser fra sin bok En rekke avbrutte forsøk. Som alltid serveres det pølser og øl.

 

Lørdag 22.mars kl. 12.00 ønsker vi velkommen til lansering av Om vi heftes underveis. Krigsseilerne og deres familier. Kom og hør forfatter Kristine Storli Henningsen fortelle fra boken og møt noen av de hun har intervjuet!

Om boken: I 1939 ble tusenvis av norske sjøfolk del av en krig de ikke var trent for. Hver tiende mann døde og mange ble invalidiserte. Forfatteren har intervjuet gjenlevende krigsseilere og deres pårørende og vever sammen deres historier fra før, under og etter krigen.

 

Lørdag 22.mars kl. 13.00 kommer forfatter Camilla Kuhn og leser fra sin nye bok Samira og skjelettene! En leken, morsom og småskummel bok, som passer i alderen 3-6 år.

Om boken: Samira protesterer vilt, den dagen frøken forteller at alle har et skjelett på innsiden. "Ikke jeg!" protesterer Samira. Og ikke bestevenninna Frida, heller. Resten av dagen blir grusom. Tenk at Samira og alle andre rundt henne går rundt med skjelett på innsiden. Tanken er nesten ikke til å holde ut. Heldigvis vet mamma råd. Hun legger Samira på kjøkkenbordet, og finner frem både bøtte og verktøy. Nå må vel Samira bli fornøyd?

Related links

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.