Gå videre til innhold
Velkommen til Cappelen Damm-huset, uke 14!

Nyhet -

Velkommen til Cappelen Damm-huset, uke 14!

Tirsdag 1.arpil kl. 19.00 ønsker vi velkommen til slippfest for Bløff! Christer Falck vil intervjue forfatter Bår Stenvik i et mini-bokbad og det vil bli kulturelle innslag og gjesteopptredener med folk og ting som er relevante for temaet, og drikke. For oppdateringer om arrangementet, følg med på Facebook-sidene våre.

Om boken: Løgn og bedrag regnes vanligvis ikke som våre stolteste egenskaper, men de er grunnleggende premisser for det menneskelige. I dag tror evolusjonsbiologer at vår intelligens i stor grad er utviklet for å hjelpe oss å gjenkjenne bløff, og for å bløffe andre.
Men hvorfor er vi da likevel så dårlig til å avsløre løgnere? Hvorfor leter vi så ofte etter autentisitet på feil steder?

Boka Bløff er en underholdende og lærerik utforskning av hva vi ser på som ekte og falskt, og hvordan disse oppfatningene er innvevde i vår kultur.

 

Onsdag 2.april kl. 19.00 åpner vi dørene for årets andre Pølser og Politikk. Denne gangen står temaet galskap på programmet. Etter 22. juli 2011 ble galskap med ett noe som alle i Norge hadde en mening om. Det som før var gjenstand for faglige diskusjoner blant en snever krets av jurister, rettspsykiatere og politikere, ble noe vi snakket om over kaffekopper og kantinebord. Men hva vil det egentlig si å være utilregnelig etter dagens lovverk, og hvordan har vi kommet frem til den definisjonen? Og hvor trekker vi når alt kommer til alt streken mellom galskap og normalitet? Bernt Gran, forfatter av Hundreår med hodebry, møter advokat John Christian Elden og rettspsykiater Kjersti Narud til samtale. Beate Grimsrud leser blant annet fra sin kommende bok.

 

Torsdag 3.-lørdag 5. april blir det stort boksalg i Halvbroren bokhandel! Kom og gjør gode bokkupp før påskeferien! Mange gode tilbud, blant annet på globuser og Albert Åberg Bokhus!

Åpningstider:

Torsdag 10-18

Fredag 10-16

Lørdag 11-15

 

Lørdag 5. april kl. 13.00 får vi storfint besøk av Ègal Teater på Bok og Bolle! De kommer og fremfører forestillingen Egner Cabaret. Møt blant annet Bakemester Harepus, Bakergutten, Karius og Baktus, Kaptein Sorte Bill, Politimester Bastian og Stabbursmus i de kjente og kjære sangene til Torbjørn Egner!

Gratis boller og lodd til alle barn!

 

 

Alle arrangementene er gratis. Velkommen!

 

Related links

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.