Følg Cappelen Damm

Velkommen til Cappelen Damm-huset, uke 15!

Nyhet   •   mar 31, 2014 10:11 CEST

Vi minner om lansering for Bløff i morgen, tirsdag 1.april, Pølser og politikk onsdag 2.april, stort boksalg tors-lør 3.-5.april, samt Bok og bolle lørdag 5.april!

 

Uke 15:

Tirsdag 8.april kl. 18.00

Vi hilser våren velkommen med en hyggelig og inspirerende hagekveld! Forfatterne bak bøkene "Hagedesignerens metode: Nøkkelen til en personlig hage", Yvonne Dengin, "Spiselig på liten plass", Tommy Tønsberg og Kenneth Ingebretsen, samt "Hageguiden: nybegynnerens vei til grønne gleder", Bjørnhild og Tore Fjeld kommer med sine hagetips! Det blir bokbad, de vil ta imot spørsmål fra salen og signere bøker. Taco og goodiebag til alle!

Påmelding innen torsdag 3.april, til lillemor.rustad@cappelendamm.no 
Inngang kr 100.

 

Torsdag 10. april kl. 18.00 ønsker vi velkommen til presentasjon av boken "Særlig sensitive barn"! Har du en datter eller sønn som synes borrelåsen er altfor stram eller for løs, at merkelapper og sømmer på klærne klør? Som kan virke sjenert og tilbakeholden, men er både begavet og kreativ? Da har du kanskje et høysensitivt barn. 

Psykodramaterapaut og lærer/barnehagepedagog Eva Steinkjer og psykodrama gruppeleder og NLP Coach Maya Blomström Bøhmer snakker om sensitive barn. De vil legge vekt på å finne gleden ved å være høysensitiv, samtidig som de vil utfordre det som kjennes vanlig.

Påmelding innen 7.april, til liv.gronback@cappelendamm.no

Inngang kr 100.

 


 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.