Følg Cappelen Damm

Velkommen til Cappelen Damm-huset, uke 17! OBS - AVLYSNING!

Nyhet   •   apr 08, 2014 11:09 CEST

OBS! Særlig sensitive barn-arrangementet torsdag 10.april er AVLYST! Vi beklager dette.

 

 

Torsdag 24. april kl. 19.00 ønsker vi velkommen til arrangementet Kortbølge! I løpet av det siste året har det kommet en rekke sterke novellesamlinger i Norge. Sammen vitner de om en stor grad av variasjon og oppfinnsomhet. Forfatter Thomas Lundbo guider oss gjennom den senere tids kortere prosa.

Opplesninger ved: Terje Dragseth, Kristin Lind, Roskva Koritzinsky, Aage Borchgrevink, Mikkel Bugge og Thomas Lundbo.

 


Lørdag 26.april kl 13.00 ønsker vi alle barn velkommen til Interaktiv Lesestund! Vi beriker leseopplevelsen med interaktive spill og morsomheter!  

 

Mandag 28.april får vi besøk av norgesaktuelle Yahya Hassan! Det blir opplesning og mini-bokbad.

Den 18-årige dansken skapte furore i Danmark da diktsamlingen kom ut i fjor høst. Han tar et sterkt oppgjør med sin voldelige oppvekst, beskriver et liv som ungdomskriminell og utfordrer foreldregenerasjonens verdier. I Danmark har boken vakt enorm oppsikt, og er solgt til en rekke land. For Yayha Hassan mottok forfatteren den danske debutantprisen og boken er allerede trykket i 100 000 eksemplarer i Danmark. Den norske gjendiktningen er ved Pedro Carmona-Alvarez.

Følg med på www.cappelendamm.no for oppdatert informasjon!

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.