Gå videre til innhold
Velkommen til Cappelen Damm-huset, uke 18!

Nyhet -

Velkommen til Cappelen Damm-huset, uke 18!

Lørdag 26.april kl 13.00 ønsker vi alle barn velkomne til Interaktiv Lesestund! I den digitale hverdagen er det viktig å ikke miste lesegleden og boken, men å likevel tilpasse oss den digitale utviklingen. Vi beriker leseopplevelsen med spill, morsomheter og gode historier!

 

Mandag 28.april kl. 19.00 åpner vi dørene til bokbad med Yahya Hassan! Hassan brakdebuterte som 18-åring med diktsamlingen "Yahya Hassan". I boken tar han et sterkt oppgjør med sin voldelige oppvekst, beskriver et liv som ungdomskriminell og utfordrer foreldregenerasjonens verdier. I Danmark har Hassans debut vakt enorm oppsikt, den er allerede trykket i 100.000 eksemplarer og er solgt til en rekke land.

Nå lanseres boken endelig på norsk, gjendiktet av Pedro Carmona-Alvarez!

I forbindelse med utgivelsen kommer forfatteren til Norge, og vi ønsker velkommen til samtale med og opplesning av den danske poeten.

"Det er en syngende, ufatteligt ambitiøs poesi og et 18-årigt talent, der fejer alt andet af bordet."
– Lars Skinnebach, Jyllands-Posten

 

Tirsdag 29.april kl. 19.00: I forbindelse med Bringsværds nye roman Vår verden er dugg ønsker vi velkommen Åpen dør med forfatteren selv, i samtale med Anders Heger.

Tor Åge Bringsværd maner i Vår verden er dugg frem en verden som for oss er ganske fremmed. En verden der menneskene bare er en liten minoritet som domineres av andre raser. Der metallskrap er det kosteligste som fins, og der higen etter glemsel holder befolkningen i sjakk. Dette er en nydelig og fantasieggende fabel der den gode historien og ordet er selve hjertet. En spennende og medrivende fortelling om det å være menneske.

 

Onsdag 30.april kl. 12.00 ønsker vi velkommen til det første arrangementet i vår nye arrangementsserie Trille-treff! Johanna Grønneberg Mesa ga i vinter ut boken Etter fødselen: det alle glemte å si. Med utgangspunkt i boken og sine egne erfaringer den første tiden som mor vil Johanna snakke om temaet Trygg i foreldrerollen.

 

 

Related links

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.