Følg Cappelen Damm

Velkommen til Cappelen Damm-huset, uke 18!

Nyhet   •   apr 24, 2014 10:27 CEST

Lørdag 26.april kl 13.00 ønsker vi alle barn velkomne til Interaktiv Lesestund! I den digitale hverdagen er det viktig å ikke miste lesegleden og boken, men å likevel tilpasse oss den digitale utviklingen. Vi beriker leseopplevelsen med spill, morsomheter og gode historier!

 

Mandag 28.april kl. 19.00 åpner vi dørene til bokbad med Yahya Hassan! Hassan brakdebuterte som 18-åring med diktsamlingen "Yahya Hassan". I boken tar han et sterkt oppgjør med sin voldelige oppvekst, beskriver et liv som ungdomskriminell og utfordrer foreldregenerasjonens verdier. I Danmark har Hassans debut vakt enorm oppsikt, den er allerede trykket i 100.000 eksemplarer og er solgt til en rekke land.

Nå lanseres boken endelig på norsk, gjendiktet av Pedro Carmona-Alvarez!

I forbindelse med utgivelsen kommer forfatteren til Norge, og vi ønsker velkommen til samtale med og opplesning av den danske poeten.

"Det er en syngende, ufatteligt ambitiøs poesi og et 18-årigt talent, der fejer alt andet af bordet."
– Lars Skinnebach, Jyllands-Posten

 

Tirsdag 29.april kl. 19.00: I forbindelse med Bringsværds nye roman Vår verden er dugg ønsker vi velkommen Åpen dør med forfatteren selv, i samtale med Anders Heger.

Tor Åge Bringsværd maner i Vår verden er dugg frem en verden som for oss er ganske fremmed. En verden der menneskene bare er en liten minoritet som domineres av andre raser. Der metallskrap er det kosteligste som fins, og der higen etter glemsel holder befolkningen i sjakk. Dette er en nydelig og fantasieggende fabel der den gode historien og ordet er selve hjertet. En spennende og medrivende fortelling om det å være menneske.

 

Onsdag 30.april kl. 12.00 ønsker vi velkommen til det første arrangementet i vår nye arrangementsserie Trille-treff! Johanna Grønneberg Mesa ga i vinter ut boken Etter fødselen: det alle glemte å si. Med utgangspunkt i boken og sine egne erfaringer den første tiden som mor vil Johanna snakke om temaet Trygg i foreldrerollen.

 

 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.