Gå videre til innhold
Velkommen til Cappelen Damm-huset, uke 19!

Nyhet -

Velkommen til Cappelen Damm-huset, uke 19!

Har du barn som er interessert i sjakk? Mandag 5.mai kl. 18.00 ønsker vi velkommen til sjakk-kveld! I forbindelse med lanseringen av boken Sjakk.Slik blir du helt konge, får vi besøk av forfatter Ellisiv Reppen. Reppen er en av Norges beste kvinnelige sjakkspillere og har over ti års erfaring som sjakktrener. Mandag vil hun lese utdrag fra boken, i tillegg til å bli utfordret til simultansjakk av 15 av Oslos beste sjakkspillende jenter! Etterpå vil det bli anledning for andre barn å delta. Dette blir gøy!

Onsdag 7.mai kl.19.00 ønsker vi velkommen til lansering av Iben Sandemoses nye roman Den dagen i Firenze! Den dagen i Firenze er en bok mange kan kjenne seg igjen i. For noen kan det være en trøstebok, for andre en bok som gir mot i livet. En fantastisk fortelling, rikt illustrert i Sandemoses særegne strek.

Om boken: En nifs beskjed midt i et glass italiensk Prosecco spjæret idyllen, skammen angrep, skrekk, hyl og uhyrer truet fremtiden. En liten historie om en indre tornado, om å bli venn med angst og gørr, om å motstå dragsuget ved stupet.

 

Lørdag 10.mai kl.13.00 er det Lesestund på lørdag! Vi får besøk av forfatter Ellisiv Solskinnsbakk som leser fra sin nye, morsomme bok Hva gjør de dagen lang? Dette er Ellisivs første bok, men du kjenner henne kanskje allerede fra Stå opp på NRK Barne-Tv!

 

Velkommen til oss!

 

Alle arrangementene er gratis.

Related links

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.