Følg Cappelen Damm

Velkommen til Cappelen Damm-huset, uke 20!

Nyhet   •   mai 08, 2014 13:41 CEST

Lørdag 10. mai kl 13.00 inviterer vi til Lesestund på lørdag! En jobb kan være mye rart. Hva driver egentlig de voksne med når barna er på skolen eller i barnehagen? Ellisiv Solskinnsbakks nye bok, Hva gjør de dagen lang?, er en leken og morsom rimbok, og på lørdag kommer Ellisiv for å lese fra boka! Du kjenner henne kanskje fra Stå opp! på NRK Barne-TV?

 

13. mai er den internasjonale lanseringsdagen for Glenn Greenwalds bok Overvåket. Greenwald var Edward Snowdens kontaktperson i The Guardian, og mannen som stod, og fremdeles står, mellom varsleren og verden. I Overvåket forteller han hele historien bak lekkasjene og kommer med nye oppsiktsvekkende avsløringer. Tirsdag 13. mais Pølser og Politikk: Rikets sikkerhet kl. 19.00 vil du få den første grundige presentasjonen av boken, men også bli blant de første i verden til å sikre seg et eksemplar. Vi vil dessuten invitere relevante forfattere og fagpersoner for å ta denne globale debatten hjem til Norge. Som vanlig byr vi på saklig debatt, lettere underholdning og litterære innslag. Detaljert program slippes snart! Følg med på våre Facebook-sider for oppdatert informasjon.

 

 

Torsdag 15. mai kl. 19.00 får vi storfint besøk av bestselgerforfatteren Jan-Philipp Sendker! Forfatteren bak suksessene Kunsten å høre hjerteslag og Kunsten å være den man er kommer for å prate om bøkene fra Burma som har bergtatt en hel verden. Programleder for kvelden er Kari Birkeland.

Gratis inngang

Påmelding innen 13.mai til invitasjon@bestselgerklubben.no

 

 

Alle arrangementene er gratis. Velkommen!

 


 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.