Gå videre til innhold
Velkommen til Cappelen Damm-huset, uke 23!

Nyhet -

Velkommen til Cappelen Damm-huset, uke 23!

Mandag 2.juni kl. 19.00 ønsker vi velkommen til lansering for Signatur. Nye norske stemmer!

På sitt beste handler sakprosa om det alle bør lese, skrevet slik at alle vil lese den. Det var utgangspunktet da Cappelen Damm etterlyste bidrag til Signatur – vår debutantologi for sakprosa.

Målet var å finne forfattere med litterære ambisjoner og egenart – og skribenter som ikke er redde for å gripe an upopulære eller vanskelige problemstillinger.

De skarpeste bidragene er nå samlet, og vi ønsker derfor velkommen til lanseringsfest på Cappelen Damm. Det blir opplesing ved forfatterne og bokens redaktør, Knut Olav Åmås.

Bokens bidragsytere er:
Sæba Bajoghli
Ellen Engelstad
Teresa Grøtan
Ellen Sofie Lauritzen
Eivind Normann-Eide
Håvard Nyhus
Jathushiga Bridget Rajah
Ingeborg Senneset
Tore Stavlund
Trond Tjelta
Knut Olav Åmås

 

Onsdag 4.juni kl. 12.00 ønsker vi velkommen til vårt andre trilletreff! Dagens tema er "Barn og søvn". Johanna vil i samtale med søvnterapeut Karin Naphaug, eller "Sove-Karin" som barna kaller henne, snakke om søvn og småbarn. Samtalen vil blant annet dreise seg om spørsmålene hva er de vanligste søvnforstyrrelsene? Hvordan skape gode søvnvaner for barnet?

 

Onsdag 4.juni kl. 19.00 ønsker vi velkommen til lansering for Edda-dikt II GUDEDIKT gjendiktet av Knut Ødegård. Skuespiller Ola B. Johannessen vil lese eddadikt, det blir samtale mellom lyriker og gjendikter Knut Ødegård og professor i norrøn filologi Jon Gunnar Jørgensen ledet av redaktør Herdis Eggen. Edda-dikt II: GUDEDIKT gir et unikt innsyn i verdensbildet, menneskesyn, gudetro og tenkemåte i førkristen tid. Flere steder støter en på sterke fordommer mot seksuelle minoriteter, ofte i et opprørende rått språk - som denne gjendiktningen for første gang prøver finne tilsvarende uttrykk for på moderne norsk.

 

 

Alle arrangementene er gratis.

Velkommen til Akersgata 47/49!

 

Related links

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.