Gå videre til innhold
Åpenhjertig Høybråten i ny bok

Pressemelding -

Åpenhjertig Høybråten i ny bok

Røykeloven førte til at Dagfinn Høybråten ble utskjelt og uthengt. Nå har han skrevet boken Drivkraft hvor han blant annet forteller hva som skjedde bak kulissene i arbeidet med denne reformen. Han viser hva det koster å stå oppreist i kampen for politiske saker en tror på, men også hva det er mulig å oppnå med kunnskap, målrettet arbeid og utholdenhet. Høybråten deler i boken raust av hva han har lært gjennom snart fire tiår i norsk politikk og samfunnsliv. Han er åpenhjertig om seire og nederlag, og forteller om politisk spill og idealisme, om vennskap og rivalisering.

- Jeg har mange ganger fått spørsmål om hva som gjør at jeg har stått løpet i utsatte politiske jobber gjennom så mange år. I enkelte situasjoner har jeg også måttet stille meg selv spørsmålet. Boka er en jakt på svaret. Noe av det ligger i den sterke inspirasjonen det er å få lov til å være med å fremme tiltak som bedrer folks livskvalitet og også redder liv, sier Dagfinn Høybråten

Dagfinn Høybråten er i dag visepresident i Stortinget. Etter nyttår forlater han Stortinget og overtar som generalsekretær i Nordisk Ministerråd. Høybråten har tidligere vært helseminister, arbeids- og sosialminister, statssekretær i Finansdepartementet og president i Nordisk Råd. Han har i en årrekke innehatt vervene som partileder og parlamentarisk leder for Kristelig Folkeparti. Hans offentlige virke omfatter også ledende roller i forvaltningen, blant annet som sjef for Trygdeetaten i Norge og rådmann i Oppegård kommune. Han er styreleder for GAVI alliansen, et globalt offentlig-privat samarbeid for å sikre at barn i fattige land får tilgang til livreddende vaksiner.

 

Bla i boka her:

 

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.