Gå videre til innhold
Aldri har du vært tettere på Roy Jacobsen

Pressemelding -

Aldri har du vært tettere på Roy Jacobsen

I dag lanseres podcasten BokPod med et langt og inspirerende intervju med Roy Jacobsen om hvalfangere, seierherrer, skogsarbeidere, usynlige, depresjoner og tiden som ungdomskriminell.

BokPod åpner med et portrettintervju du knapt har hørt maken til. Roy Jacobsen forener historisk bevissthet og psykologisk innsikt i sine romaner. I denne podcasten forteller Roy Jacobsen i et times langt intervju om sin oppvekst og ungdomstid og ikke minst om forfatterskapet. Intervjuer er Hallgeir Opedal som er en av landets mest kjente portrettintervjuere, bl.a. kjent fra Dagbladet Magasinet. Han har fått fram nye og spennende sider ved Roy Jacobsen.

BokPod en helt ny podcast
BokPod er en helt ny podcast med forfatterintervjuer som går i dybden. Hver onsdag får du møte en av Norges viktigste forfattere. Dette er ikke lanseringsintervjuer, men tidløse møter som dreier seg om forfatterskapet. Forfatterne blir spurt om skriving, teknikk, arbeidsmetoder, rutiner, i det hele tatt – tanker omkring det å være forfatter.

Gratis å lytte på iTunes og www.bokpod.no
BokPod vil bli distribuert på www.bokpod.no, iTunes, Cappelen Damm.no, Bestselgerklubben.no, Dagbladet.no og andre relevante kanaler. Nedlasting er gratis og like enkelt som å lytte til radio. Du kan lytte med alle smarttelefoner og pc’er, og hvis du er usikker på hvordan du gjør det, finnes det en bruksanvisning på www.bokpod.no.

Roy Jacobsen og Dag Solstad debuterer på Instagram
Intervjuene følges opp i sosiale kanaler. I ukene fremover vil du for eksempel møte Roy Jacobsen og Dag Solstad både på BokPods Facebook- og Instagramsider.

BokPod er produsert av Fredrik Skavlans produksjonsselskap Monkberry for Cappelen Damm og er støttet av Fritt Ord.

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.