Følg Cappelen Damm

Alice Lima de Farias bildebok Fuglefesten tar de svakestes parti

Pressemelding   •   okt 04, 2017 14:41 CEST

Den norsk-svenske scenografen og illustratøren Alice Lima de Faria, debuterte i 2015 med bildeboken Det var ikke jeg, sa Robin Hund!. Nå er hun klar med Fuglefesten.

Den norsk-svenske scenografen og illustratøren Alice Lima de Faria (f. 1968) hadde suksess med illustrasjonene til Erlend Loes Rumpemelk fra Afrika (2012). I 2015 debuterte hun selv som forfatter med den kritikerroste bildeboken, Det var ikke jeg! sa Robinhund. Nå er hun klar med nok en fargerik og klok bildebok, Fuglefesten.

En original og meningsfylt fortelling
Fuglefesten er en original og meningsfylt fortelling om utenforskap og betydningen av å ha en venn. Vi møter den litt ensomme flaggermusen Flapps, et nattdyr som er våken når alle de andre sover. Bare marken Mark er av og til med og leker. Men en kveld må Mark legge seg tidlig, for han er invitert i fødselsdag hos fuglene dagen etter. Flapps, som ikke er bedt, stjeler invitasjonen og går selv i bursdagen. Men fuglene er ikke interessert i Flapps. Derimot vil de gjerne ha Mark, som jo er en liten lekkerbisken for dem. Flapps innynder seg hos fuglene, men svikter samtidig sin eneste venn… Heldigvis går det bra til slutt!

Alice Lima de Faria
Fuglefesten
56 s. Ib
Kr 249,-

"En fulltreffer av en bildebok […] en sann svir å lese.»
Dagbladets Maya Troberg Djuve om Alice Lima de Farias Det var ikke jeg, sa Robin Hund

Kontaktperson i forlaget:
Anne Østgaard, anne.ostgaard@cappelendamm.no/ Mobil 97164649

For mer info, sjekk https://www.cappelendamm.no/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.