Gå videre til innhold
Arne & Carlos fortsetter suksessen

Pressemelding -

Arne & Carlos fortsetter suksessen

Designerne Arne & Carlos er i høst aktuelle med den nye boken Strikk fra Setesdal - tradisjoner med ny vri. Duoen har tidligere hatt stor suksess med bøker som Julekuler, Strikkedukker, Påske hele året og Håndarbeid fra hagen. I Norge er bøkene deres solgt i over 100 000 eksemplarer og de er utgitt i 11 andre land.

I høstens bok henter Arne & Carlos inspirasjon fra de utallige mønstrene fra Setesdal. Mye er funnet på loft i gamle hus, i bøker, på postkort, gamle strikkeoppskrifter og strikkebøker. Og som de to designerne selv sier:

-Vi tror helhjertet på at man må forankre ny design i gamle tradisjoner. Det er kun når vi går tilbake i tid, ser på vår kulturarv og historie og tar med oss noe derfra inn i vårt arbeid, at vi kan skape noe som er helt nytt. Og samtidig som vi skaper noe nytt, er vi også med å bidra til å ta vare på de gamle tradisjonene. De 33 oppskriftene i den nye boka er inspirert av Setesdalens kulturarv og mønstre – men de er designet med vår egen vri.

 

Related links

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.