Gå videre til innhold
Arne & Carlos med hageinspirerte strikkeprosjekt

Pressemelding -

Arne & Carlos med hageinspirerte strikkeprosjekt

Designerne Arne & Carlos har hatt stor suksess med bøker som Julekuler, Strikkedukker og Påske hele året. Denne våren er de aktuelle med Håndarbeid fra hagen. De to bor og arbeider i en
gammel jernbanestasjon i Valdres. Håndarbeid fra hagen er et overflødighetshorn fra hagen de har bygget opp rundt stasjonen. Sommerfugler og bier er brukt som inspirasjon til strikkemønster, og de praktfulle fargene i hagen har inspirert duoen til mange nye fargekombinasjoner. Alle oppskriftene i boka er knyttet til stasjonshagen: Enten er prosjektene direkte inspirert av den, og blomstene eller insektene som finnes der, eller så er det ting til å bruke ute, på terrassen og uteplassene. De lekreste sommerfugler og blomster tar form som gryteunderlag, sitteunderlag og pledd. Inspirasjon fra blomstene i farger og former er omdannet til både enkle og mer avanserte strikkeprosjekter.

I bokens forord forteller Arne og Carlos at hagen er en forlengelse av huset, en del av interiøret, der friserte hekkplanter danner høye vegger i grønne rom, og gir inspirasjon. Og inspirasjon får vi ofte fra hagen. Stopper vi opp for ideer er det ingen ting som virker bedre mot idétørke enn å grave litt i jorden. Blomster og planter, farger og former – ingenting kan måle seg med naturens egen design! Vi ønsker deg velkommen inn i vår egen lille verden. Her får du se litt av hagen og noen av de prosjektene vi har laget med inspirasjon fra den. Noen små håndarbeider å pusle med, som er med på å gjøre hus og hage litt triveligere. Noen store prosjekter som kan ta lang tid å få ferdig, men så handler det heller ikke om å bli fort ferdig. Er det noe vi har nok av, så er det tid. De store arbeidene er koseprosjekter og ting man gjør om det regner og er kaldt ute, eller om man bare vil sitte stille og la tankene fly mens hendene jobber.

 

Related links

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.