Gå videre til innhold
Avslutningen på Arven-syklusen

Pressemelding -

Avslutningen på Arven-syklusen

Cappelen Damm lanserer nå Arven, den siste boken i den kritikerroste serien av Christopher Paolini - endelig også tilgjengelig i bokhandel på norsk.

For ikke lenge siden var Eragon – Skuggedreper og drageridder – bare en fattig bondegutt, og dragen hans, Safira, bare en blå stein i skogen. Nå hviler skjebnen til en hel sivilisasjon på deres skuldre.

Lange måneder med opplæring og kamp har brakt seire og håp, men også hjerteskjærende tap. Og fremdeles ligger den virkelige kampen foran dem: de må sloss mot Galbatorix og får bare én sjanse.

Hovedmålgruppe: 12-16 år

Pris: 379,-

I de tre tidligere bøkene, Eragon (2005), Den eldste (2006) og Brisingr (2009), følger vi den fattige bondegutten Eragon på hans eventyr som dragerytter, i et Rike styrt av en tyrann og en verden full av farer, trolldom og makt. Bøkene har så langt nådd et imponerende totalt opplag på 106 300 i Norge og solgt 25 millioner på verdensbasis.

Anmeldelse av den første boken Eragon:

"Et autentisk stykke arbeid av en stor begavelse… Jeg begynte å drømme om boka om natten og åpnet den med det samme jeg våknet om morgenen " – Liz Rosenberg, The New York Times Book Review

Christopher Paolinis (f. 1983) dype kjærlighet til fabelprosa og science fiction inspirerte ham til å begynne på debutromanen Eragon da han var ferdig med high school bare femten år gammel. Da han var nitten, havnet boken på New York Times' bestselgerliste. Christopher bor sammen med familien sin i Paradise Valley i Montana.

 

Related links

Emner


Kontaktperson i forlagets Informasjonsavdeling:
Isabel Algard
: isabel.algard@cappelendamm.no                                                             Tlf.: 21 61 75 82 / 41 60 60 01

Cappelen Damm AS er en kultur- og kunnskapsbedrift som omfatter bokhandel, bokklubber, distribusjon og forlagsvirksomhet innenfor et bredt utvalg titler i alle sjangrer, både på papir og i elektronisk form.

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.