Følg Cappelen Damm

Avslutningen på Arven-syklusen

Pressemelding   •   apr 17, 2012 15:18 CEST

Cappelen Damm lanserer nå Arven, den siste boken i den kritikerroste serien av Christopher Paolini - endelig også tilgjengelig i bokhandel på norsk.

For ikke lenge siden var Eragon – Skuggedreper og drageridder – bare en fattig bondegutt, og dragen hans, Safira, bare en blå stein i skogen. Nå hviler skjebnen til en hel sivilisasjon på deres skuldre.

Lange måneder med opplæring og kamp har brakt seire og håp, men også hjerteskjærende tap. Og fremdeles ligger den virkelige kampen foran dem: de må sloss mot Galbatorix og får bare én sjanse.

Hovedmålgruppe: 12-16 år

Pris: 379,-

I de tre tidligere bøkene, Eragon (2005), Den eldste (2006) og Brisingr (2009), følger vi den fattige bondegutten Eragon på hans eventyr som dragerytter, i et Rike styrt av en tyrann og en verden full av farer, trolldom og makt. Bøkene har så langt nådd et imponerende totalt opplag på 106 300 i Norge og solgt 25 millioner på verdensbasis.

Anmeldelse av den første boken Eragon:

"Et autentisk stykke arbeid av en stor begavelse… Jeg begynte å drømme om boka om natten og åpnet den med det samme jeg våknet om morgenen " – Liz Rosenberg, The New York Times Book Review

Christopher Paolinis (f. 1983) dype kjærlighet til fabelprosa og science fiction inspirerte ham til å begynne på debutromanen Eragon da han var ferdig med high school bare femten år gammel. Da han var nitten, havnet boken på New York Times' bestselgerliste. Christopher bor sammen med familien sin i Paradise Valley i Montana.

 

Kontaktperson i forlagets Informasjonsavdeling:
Isabel Algard
: isabel.algard@cappelendamm.no                                                             Tlf.: 21 61 75 82 / 41 60 60 01

Cappelen Damm AS er en kultur- og kunnskapsbedrift som omfatter bokhandel, bokklubber, distribusjon og forlagsvirksomhet innenfor et bredt utvalg titler i alle sjangrer, både på papir og i elektronisk form.

Vedlagte filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.