Følg Cappelen Damm

Besatt av elg

Pressemelding   •   sep 08, 2020 10:04 CEST

Line Halsnes står bak både tekst og illustrasjoner i boken "Skogens konge", en bildebok for vitebegjærlige barn - og voksne.

Line Halsnes er rett og slett besatt av elg. I den fargerike og lekne boken Skogens konge, deler forfatter og illustratør Line Halsnes raust av sin elgentusiasme og elgkunnskap. Etter å ha hatt nærkontakt med elg av tredje grad i egen hage, har hun gjort et dypdykk i elglitteraturen, hatt samtaler med elgforskere, oppsøkt norske og svenske elger, og forlatt mann og barn for å dra langt inn i de russiske skoger for å besøke en ordentlig elgfarm. Resultatet: Elgkunnskap utenom det vanlige som hun nå vil dele med verden.

Visste du ...?
De fleste vet at elgen kalles Skogens konge. Men visste du at elgen kniper øynene igjen hvis du klør den bak øret? At pelsen lukter hest? Eller at det er ganske enkelt å temme en elg? I Line Halsnes nye bok, Skogens konge, kan du lese om hvor elgen bor, hva den spiser, hvordan elgmelk smaker, om hvorfor elgemagen produserer 400 liter tarmgass i døgnet og hvordan du lokker på elgen! Alt dette du ikke visste at du ville vite finner kan du lese om i Line Halsnes bok.

Line Halsnes
Line Halsnes (f. 1981) er illustratør og barnebokforfatter med en særegen interesse for anatomi og militære kjøretøy. Hun er utdannet ved Norwich School of Art and Design, og har illustrert en rekke forfatteres bøker. Selv står hun bak tekst og illustrasjoner i Stakkars lille hjerte og Godtegrisen. Skogens konge - alt du trenger å vite om elgen er hennes første sakprosabok for barn.

Nettside: https://www.linehalsnes.no/

Line Halsnes
Skogens konge - alt du trenger å vite om elgen
Bildebok - sakprosa
Kr 299,-
Målgruppe: 6-12 år
Cappelen Damm

Kontaktinfo:
Line Halsnes: Mobil: 990 40 251 / e-post: line@lineillustration.no
Anne Østgaard: Mobil: 971 64 649 / e-post: anne.ostgaard@cappelendamm.no

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.