Gå videre til innhold
Bo Gaustads ferske bildebok, Lille Olle. Et begavet lite svin, er en ellevill historie på rim, med fargerike og talende illustrasjoner.
Bo Gaustads ferske bildebok, Lille Olle. Et begavet lite svin, er en ellevill historie på rim, med fargerike og talende illustrasjoner.

Pressemelding -

Bo Gaustad med ellevill bildebok om et begavet svin: Lille Olle

Bo Gaustad (f. 1946) er en allsidig bildekunstner og illustratør. Nå er hun ute med den absurde og elleville historien om Lille Olle. Et begavet lite svin, som hun allerede har mottatt Riksmålsforbundets pris for barne- og ungdomslitteratur for.

Den humoristisk beretningen er skrevet på rim, og handler om en talentfull smågris, Olle, som blir satt ut i skogen når foreldrene skal på pianoturné. Olle er ingen pianist, men spiller fiolin så det bruser. Likevel ender han på grillen og historien tar en dramatisk vending:

Det var gjengen i fra Mysen, de var klare for en fest.

Gjerne grill med helstekt ribbe. Det var svin som smakte best.

Her er drama og humor for alle penga, og heldigvis ender det godt. Bo Gaustads store, viltre og rufsete fargekrittillustrasjoner gjør det til å en fryd å bla i boken.

Bo Gaustad (f. 1946) er en anerkjent bildekunstner, illustratør og forfatter. I 2008 debuterte hun med bildeboken Haren Henriette og andre vers. Siden har det kommet flere bøker fra hennes hånd. For Lille Olle. Et begavet lite svin, mottok hun tidligere i høst Riksmålsforbundets pris for barne- og ungdomslitteratur 2017.Hun er av Nasjonalbiblioteket.

Bo Gaustad

Lille Olle. Et begavet lite svin

40 s. ib.

Kr 299,-

Cappelen Damm

Kontaktperson i forlaget, Anne Østgaard: anne.ostgaard@cappelendamm.no / mobil 971 64 649.

Emner

Kategorier


For mer info, sjekk https://www.cappelendamm.no/

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.