Følg Cappelen Damm

Bo Gaustad med ellevill bildebok om et begavet svin: Lille Olle

Pressemelding   •   okt 23, 2017 14:32 CEST

Bo Gaustads ferske bildebok, Lille Olle. Et begavet lite svin, er en ellevill historie på rim, med fargerike og talende illustrasjoner.

Bo Gaustad (f. 1946) er en allsidig bildekunstner og illustratør. Nå er hun ute med den absurde og elleville historien om Lille Olle. Et begavet lite svin, som hun allerede har mottatt Riksmålsforbundets pris for barne- og ungdomslitteratur for.

Den humoristisk beretningen er skrevet på rim, og handler om en talentfull smågris, Olle, som blir satt ut i skogen når foreldrene skal på pianoturné. Olle er ingen pianist, men spiller fiolin så det bruser. Likevel ender han på grillen og historien tar en dramatisk vending:

Det var gjengen i fra Mysen, de var klare for en fest.

Gjerne grill med helstekt ribbe. Det var svin som smakte best.

Her er drama og humor for alle penga, og heldigvis ender det godt. Bo Gaustads store, viltre og rufsete fargekrittillustrasjoner gjør det til å en fryd å bla i boken.

Bo Gaustad (f. 1946) er en anerkjent bildekunstner, illustratør og forfatter. I 2008 debuterte hun med bildeboken Haren Henriette og andre vers. Siden har det kommet flere bøker fra hennes hånd. For Lille Olle. Et begavet lite svin, mottok hun tidligere i høst Riksmålsforbundets pris for barne- og ungdomslitteratur 2017.Hun er av Nasjonalbiblioteket.

Bo Gaustad

Lille Olle. Et begavet lite svin

40 s. ib.

Kr 299,-

Cappelen Damm

Kontaktperson i forlaget, Anne Østgaard: anne.ostgaard@cappelendamm.no / mobil 971 64 649.

For mer info, sjekk https://www.cappelendamm.no/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.