Følg Cappelen Damm

​Cappelen Damm lanserer nytt nettmagasin: Boktips.no

Pressemelding   •   mai 16, 2019 07:58 CEST

«Boktips» kommuniserer umiddelbart hva vi tilbyr leseren – gode tips til hva hun skal lese neste gang, sier salgs- og markedsdirektør Knut Gørvell om Cappelen Damms nye nettmagasin.

Cappelen Damm lanserer et nytt nettmagasin for alle boklesere. 

Boktips.no er et nettmagasin som skal berøre, engasjere og skape leselyst,
sier Cappelen Damms salgs- og markedsdirektør Knut Gørvell.

–Cappelen Damm lanserer nå Boktips. Det er et nettmagasin som både byr på godt litteraturstoff og inspirasjon. Vi ønsker å gi deg et grunnlag for å velge din neste bok, sier Knut Gørvell.

Boktips.no skal stimulere til leselyst. Inspirerende artikler, anbefalinger, tips og ikke minst boklister skal kunne gjøre det mulig for alle å finne frem til en bok som passer for dem.

– Vi tar utgangspunkt i det alle lurer på når det kommer til bøker: Hvilken bok skal jeg lese nå?
Boktips.no skal da gi deg svaret – enten det er å finne den neste boka man skal lese via guider og anbefalinger, eller det er å lese gode portrettintervjuer med våre forfattere.
Med leseren i fokus har vi lagt vekt på å gjøre magasinet oversiktlig og intuitivt, både i design og oppbygging, forteller Gørvell. Han legger til at det også skal være enkelt å kjøpe bøkene, dersom man finner noe man har lyst på. 

Fra Forlagsliv til Boktips
Forløperen til Boktips.no, Forlagsliv, har vært en av Nordens største innholdsportaler for bokstoff.
Når Cappelen Damm nå tar skrittet videre til et brukerfokusert bokmagasin, starter de ikke på bar bakke.

- Vi tar med oss 2000 av de beste artiklene fra vår tidligere blogg Forlagsliv. I tillegg har vi fokus på at vi skal tilby høy kvalitet på artiklene, og være gode på det visuelle. Skribentene på boktips.no er både redaksjonelle bidragsytere fra Cappelen Damm, innleide freelancejournalister og ikke minst forfatterne våre som selvsagt er en veldig viktig del av nettmagasinet.

Brukernes boktips
Gørvell ønsker også bidrag fra brukerne.
– Det vil bli lagt til rette for at alle lesere der hjemme kan bidra med stoff. Vi vil gjerne invitere til engasjement og deling av litterære tips og leseopplevelser både på nettstedet Boktips.no og ikke minst på Facebook, der vi har siden Boktips og gruppa Boktips.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.