Gå videre til innhold
Claus Lundekvam aktuell med selvbiografi

Pressemelding -

Claus Lundekvam aktuell med selvbiografi

En hudløs og ærlig fotballbok
Claus Lundekvams fotballkarriere er en suksesshistorie uten sidestykke like mye som livet etterpå er historien om en nedtur av de sjeldne. Fredag 28 august lanserer Cappelen Damm selvbiografien En kamp til.

I sin selvbiografi forteller Lundekvam åpent om det rastløse livet som fotballspiller i verdens mest populære liga. Om tøffe kamper, på banen og i garderoben, om fuktige bussturer tilbake fra Old Trafford, om Gordon Strachans eksplosive raseri, om frykten for Michael Owen og Thierry Henry, og om det evig tilbakevendende slitet for å unngå nedrykk.

Åpent publikumsarrangement
Tirsdag 1 september er det åpent publikumsarrangement på Vulkan Arena i Oslo, klokken 19:00 https://www.facebook.com/events/1891079654450822/
Claus Lundekvam intervjues her av redaktør i Bok365 og tidligere sportsanker i TV2, Atle Nielsen. Det blir også musikalsk innslag ved Ronnie MAG Larsen og venner fra The Margarets m.m.

Torsdag 3 september klokken 1900 blir det også publikumsarrangement på Litteraturhuset i Bergen. Her er det Davy Wathne som møter Claus Lundekvam til samtale på scenen.
http://www.litthusbergen.no/program/2015/09/maal-og-mening-030915/


Velkommen!

Related links

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.