Følg Cappelen Damm

Erlend Loe gir deg høytlesning rett hjem i stua

Pressemelding   •   mar 22, 2020 16:55 CET

"Sannsynligvis årets morsomste bok", skrev Stein Roll i Adresseavisen da Erlend Loes roman "Slutten på verden slik vi kjenner den" blr lansert i 2015.

Trenger du et lite avbrekk hjemme?
Denne uken tilbyr Storytel LIVE en livestream-serie med Erlend Loe.
Loe leser hele romanen «
Slutten på verden slik vi kjenner den» over fem dager, mandag til fredag, klokken 14.00.
Mandag blir det i tillegg en bonus-opplesning før det hele starter.

Du ser live-sendingen direkte på Facebooksiden Storytel LIVE:
https://www.facebook.com/Storytel-live-102070908100332/?eid=ARDPQFA4pCpug5Ms3-1KPJLjswO6WBr3LhZcMTkuhN18kriJE-QSA-XEKinyt5PjvHA6b5JcpEpcBA0y (sendingen vil starte noen minutter før). 

Markedssjef Fride von Porat forteller at Storytel ser en økt etterspørsel etter lydbøker nå som det blir mye innetid på store og små.
- I den forbindelse har vi opprettet et arrangementskonsept på Facebook der vi strømmer høytlesning direkte fra stua til forfattere og innlesere, ut til publikum. Konseptet heter Storytel LIVE. Alle arrangement er gratis og åpent for alle og Storytel honorerer forfattere og innlesere etter satser fra Forfattersentrum. Erlend Loe var først ut da han torsdag 19 mars leste utdrag fra sin nyeste roman «Helvete». Kommende uke fortsetter han, og leser da hele romanen "Slutten på verden slik vi kjenner den", informerer von Porat.

-Konseptet springer ut av den spesielle tiden vi er inne i, der fysiske møtesteder for litteraturformidling og underholdning utgår på ubestemt tid. Vi har lyst til å bidra til at folk får en lysere hverdag, enten de er i karantene, tilbringer dagene med hjemmekontor og omsorg for barn, eller rett og slett bare trenger et avbrekk. 

Her er lenke til arrangemente: https://www.facebook.com/events/883190812127056/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.