Følg Cappelen Damm

Forfatter Aleksander Kirkwood Brown fra Dokka har gjort sjakkgeniet Magnus Carlsen til mordetterforsker

Pressemelding   •   mar 18, 2020 14:01 CET

Følg sjakkgeniet Magnus Carlsen og politibetjent Maud på jakt etter en gåtefull og smart serimorder!

Se for deg sjakkgeniet Magnus Carlsen som mordetterforsker, der han bruker sjakkens logikk og regler for å ta en utspekulert og genial seriemorder! Det har tegneserieskaperne Aleksander Kirkwood Brown og John S. Jamtli gjort i den ferske tegneserie-krimromanen Magnus Carlsen og sjakkmorderen. I tillegg finner vi både klarsynte Lilli Bendris, og historiker, krimforfatter og sjakkspiller Hans Olav Lahlum i små biroller.

Mer om boken
En seriemorder ryster Oslo, og politiet står på bar bakke. Alle drapsofrene blir funnet med en sjakkbrikke i hånden. Brikkene er det eneste som knytter ofrene sammen. Bare sjakklegenden Magnus Carlsen kan løse gåten! Sammen med den unge politibetjenten Maud, starter Magnus en katt og mus-lek med Seriemorderen. Men morderen ligger alltid noen trekk foran ... Vil Magnus og Maud avsløre synderen?

"Morsom og fartsfylt krimgåte med snedige sjakkfinesser!"
Torstein Bae, sjakkommentator i NRK

Aleksander Kirkwood Brown og John S. Jamtli
Magnus Carlsen og sjakkmorderen
Tegneseriekrimroman
Kr 299,-
Cappelen Damm

Aleksander Kirkwood Brown (f. 1984) er fra Dokka, men er bosatt på Eidsvoll. Han har studert film, og debuterte i 2013 som forfatter med barneboken Elgen Geir. I 2017 debuterte han som manusforfatter i eventyrfilmen Askeladden – I Dovregubbens Hall. Kirkwood Brown veksler mellom å forfatte bøker og tegneserier, og å skrive for film og TV. Han har bidratt med tekster til alt fra Nytt på Nytt til Donald Duck. Nettside: http://akbrown.no Kontaktinfo: Mobil 99299998 / E-post: aleksanderbrown@gmail.com

John Sigvart Jamtli (f. 1982) er fra Mo i Rana, men bosatt i Bergen. Jamtli er en prisbelønt illustratør, serieskaper og konseptdesigner. Han har blant annet gitt ut seriealbumet DASS og bl.a. tegneseriebøker i Sabotør-serien og Norges Ninjakommandør, sistnevnte også sammen med Aleksander Kirkwood Brown. Les mer: https://no.wikipedia.org/wiki/John_S._Jamtli
Kontaktinfo: Mobil 976 93 769 / E-post: jamtli@gmail.com

Ønskes anm.eks./pdf av boken - kontakt kommunikasjonsansvarlig for barne- og ungdomslitteratur i Cappelen Damm,
Anne Østgaard: Mobil 971 64 649 / anne.ostgaard@cappelendamm.no

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.