Følg Cappelen Damm

Fortellinger om ekstraordinære kvinner – en verdenssuksess!

Pressemelding   •   sep 19, 2018 15:19 CEST

Nå foreligger bok 2 av Nattafortellinger for rebelske jenter er en oppfølger til Francesca Cavallo og Elena Favillis internasjonale suksess Fortellinger for rebelske jenter 1.

Nå foreligger bind 2 av verdenssuksessen Nattafortellinger for rebelske jenter av Elena Favilli og Francesca Cavallo. Så langt er bøkene oversatt til mer enn 40 språk! Her blir vi kjent med til sammen 200 fascinerende kvinner, som gjennom historien har gjort verden til et bedre sted.

Fra Kleopatra til Michelle Obama
Nattafortellingene består av sanne og imponerende historier som viser alt hva kvinner KAN! Og som gir håp om at det umulige kan være mulig. Bøkene portretterer alle slags kvinner, fra forskere, håndverkere, idrettsutøvere, revolusjonære, eventyrere, spioner og politikere til mediefolk og utøvere av ulike kunstarter. Nå kan vi på en underholdende måte bli bedre kjent med så ulike kvinner som Kleopatra, Astrid Lindgren, Coco Chanel, Malala, Michelle Obama, Violeta Parra, Simone Veil, Sophia Loren, J. K. Rowling og Mata Hari! Alle enestående damer med ekstraordinære liv.

Portretter på Oslos T-baner
Bøkene er gjennomillustrerte. Alle kvinnene som er omtalt er vakkert tegnet eller malt av kvinnelige bildekunstnere fra alle verdenshjørner. Flere av portrettene kan i disse dager sees på Oslos T-baner.

Hvem er så de to suksessrike, italienske forfatterne, Elena Favilli og Francesca Cavallo?

Elena Favilli er mediegründer og journalist. Hun har blant annet jobbet for bladet Color, McSweeney’s og La Repubblica, og har styrt digitale nettsider på begge sider av Atlanterhavet. I 2011 laget hun verdens første iPad-blad for barn, Timbuktu. Hun grunnla Timbuktu Labs og er daglig leder der.

Francesca Cavallo er forfatter og teaterregissør. Hennes prisvinnende stykker har blitt satt opp over hele Europa. Hun har også grunnlagt Sferracavalli, International Festival of Sustainable Imagination i Sør-Italia. I 2011 slo hun seg sammen med Elena Favilli og dannet Timbuktu Labs hvor hun er kunstnerisk leder. Begge forfatterne bor i Venice, California.

Francesca Cavallo og Elena Favilli
Nattafortellinger for rebelske jenter 1 og 2
Oversatt av Heidi Sævareid
Målgruppe: Større barn og ungdom
Kr 349,- pr. stk.
Cappelen Damm


Kontaktpersoner i forlaget:
Anne Østgaard: anne.ostgaard@cappelendamm.no / Tlf: 971 64 649
Hege Eikenes Randen: hege.eikenes.randen@cappelendamm.no / Tlf: 977 18 815

For mer info, sjekk https://www.cappelendamm.no/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.