Gå videre til innhold
Frisk innsidefortelling fra Ballo

Pressemelding -

Frisk innsidefortelling fra Ballo

Olav Gunnar Ballo er en individualist som ikke er redd for å si hva han mener. Nå har han skrevet sine meoarer. Boken har fått tittelen Stortingsliv og lanseres av Cappelen Damm mandag. 
Når Ballo nå utgir sine memoarer har det blitt en sterk og ærlig innsidefortelling fra et liv i politikken. Her forteller han om opp- og nedturer, om møter med toppolitikere i inn- og utland og om den til dels ensomme hverdagen som stortingspolitiker. Ballo skildrer det hele med en nærhet og litterær friskhet man vanligvis ikke finner i politiske memoarer.

Ballo representerte Finnmark SV på Stortinget fra 1997 til 2009. Men gjennom de tolv årene på Stortinget ble hans forventninger gradvis til brutte illusjoner. Frustrasjonen ved det politiske spillet vokste, og troen på politiske idealer ble svekket. Også privat var det en turbulent tid for Ballo. Stortingsliv tegner et portrett av en lun, frittalende og humørfylt person med engasjement og visjoner, som også har blitt preget av livets tunge stunder

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.