Følg Cappelen Damm

Henriette Lien på bestselgerlistene

Pressemelding   •   jan 26, 2018 09:30 CET

Henriette Lien vier sitt liv til yoga, pust og balanse, og reiser Norge og verden rundt for å undervise og holde kurs. Foto: Johs Bøe

Leserne og bokhandlerne har kastet seg på yogabølgen sammen med Henriette Lien. Hennes debut som forfatter, En yogareise – Om å finne seg selv gjennom yoga, pust og balanse, har posisjonert seg på topplistene til bokhandlerne. Fredag morgen gikk boken rett inn på femteplass på Bokhandlerforeningens liste over forrige ukes mest solgte bøker.

– Dette er selvfølgelig veldig gøy. Ettersom det er min første bok, så vet jeg jo ikke hva man kan forvente, men en god start er det uten tvil, sier Henriette Lien glad.

Det var for atten år siden den tidligere Hotel Cæsar-stjernen oppdaget yogaens verden. Senere har Lien sertifisert seg for å kunne undervise i flere yogaformer. Nå reiser hun Norge og verden rundt og underviser på fulltid. I fjor ble det ikke mindre enn 137 reisedøgn med yoga! Med over 24 000 følgere på Instagram er det mange som lar seg fascinere av Liens yogareise.

– Tilbakemeldingene fra dem som følger meg, og nå også alle dem som har kjøpt boken, er utrolig hyggelig. Det er virkelig en av de, om ikke få, positive sidene ved det at vi er så tilgjengelige i våre liv, fortsetter Lien.

Så hva er det hun ønsker at folk der ute skal få ut av boken hennes?

– Med boken min ønsker jeg å bevisstgjøre, vekke og kanskje provosere, for å få folk til å ta fullt ansvar for livene sine. Men samtidig minne om at vi er alle nok bare ved at vi er, sier hun.

Bøkene innenfor trening og sunn livsstil fra Cappelen Damm har fått en knallstart på det nye året. På fredagens bokliste under generell litteratur er også Kraft og andre styrkedrikker av Gry Hammer, Glad igjen! av Kristian Hall (to uker på lista) og Helårskroppen av Treningsfrue Camilla Aastorp Andersen (to uker på lista).

Både En yogareiseGlad igjen! og Helårskroppen trykkes allerede i nytt opplag.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.