Følg Cappelen Damm

Henrik H. Langeland aktuell med ny roman: Showtime!

Pressemelding   •   mai 20, 2020 10:17 CEST

Henrik H. Langeland fikk sitt store gjennombrudd med romanen «Wonderboy» i 2003, en gedigen kommersiell suksess som ble fulgt opp med "Fyrsten". Nå er hovedperson Christian «Wonderboy» von der Hall tilbake for tredje og siste gang i "Showtime!"

Henrik H. Langelands forrige bøker om den karrierebevisste forretningsmannen Christian von der Hall, Wonderboy og Fyrsten,
har til sammen solgt over 150 000 eksemplarer. 

I hans nye roman Showtime! – som er i salg fra fredag 29. mai – kan vi for tredje og siste gang ta imot Christian von der Hall, nå startup-stjerne og toppsjef i landets ledende eventbyrå.

I Wonderboy møtte vi Christian som 34-åring, besatt av drømmen om å bli rik.
I Fyrsten var han blitt 47 og hadde erfart at én ting betyr mer enn penger, nemlig makt.
I Showtime! nærmer vår helt seg 60 og aner at det finnes noe som er enda viktigere. Og det er kjærlighet. Eller som Christian, en mann av sin tid, gjerne kaller det: underholdning.

I Christians nye verden blir vi blant annet kjent med gründere og partyfiksere, influensere og digitalhoder, entreprenører, innovatører, post#metoo-skandaler og bedriftsledere i wire. Velkommen til et Norge på randen av 2020-tallet.

Stjernespekket lanseringsarrangement
Torsdag 28. mai kl 20.00 ser du Henrik H. Langeland, Pia Tjelta, Trond Espen Seim, Christian Skolmen og Frida Ånnevik på scenen når Cappelen Damm inviterer til lanseringsfest på nettet for Showtime!
Les mer om det på Boktips.no

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.