Følg Cappelen Damm

Hold deg frisk med vitaminer og mineraler!

Pressemelding   •   aug 20, 2012 23:28 CEST

Finn ut hvilke vitaminer og mineraler akkurat du behøver! Få sunn ph-balanse og spis riktig blodtypekost! Vitaminer er supermedisin helt uten bivirkninger!

Nye Vitaminrevolusjonen er skrevet av suksessforfatter og lege Knut Flytlie. Hans forrige bok om vitaminer solgte i over 60 000 eksemplarer! Gjennom sin mangeårige praksis som lege og praktiserende komplementærmedisiner, har dr. Knut Flytlie helbredet tusenvis av mennesker som helsevesenet har gitt opp. Hans nye bok er en hjelp til selvhjelp! Den er ført i pennen av journalist Edda Espeland.

Dr. Flytlies utgangspunkt er at alle mennesker er forskjellige. Vi behøver ulikt kosthold, og noen av oss har i tillegg behov for vitamin- og mineraltilskudd. I boken skriver Flytlie om hvordan du kan beholde god helse og forebygge alvorlig sykdom og selv bidra til å kurere plager gjennom riktig mat og tilskudd av vitaminer og mineraler tilpasset akkurat deg. Har du vondt i hodet eller i muskler og ledd, eller er trett og føler at du mangler energi - finn hvordan du kan bli frisk uten kjemisk medisin med uheldige bivirkninger! Boken inneholder en rekke pasienthistorier og er ført i pennen av journalist Edda Espeland.

Dr. Knut Flytlie er norsk, men bosatt i Velje i Danmark, der han har sin egen klinikk. Han har mange norske pasienter og svarer på spørsmål på sin nettside www.vitamindoktor.dk. Kontaktinfo: admin@flytlie.dk

Edda Espeland er forfatter og frilansjournalist og har tidligere arbeidet i Aftenposten, Foreldre & Barn og Magasinet Det gode liv. Hun har tidligere utgitt fem bøker om ulike temaer. Mobil: 95167210/edda-e@online.no.

 

Kontaktperson i forlaget: Anne Østgaard: 21 61 75 85 / 971 64 649/ 21 61 65 00 (sentralbord)

E-post: anne.ostgaard@cappelendamm.no

 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://presse.cappelendamm.no/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.