Gå videre til innhold
Hold deg frisk med vitaminer og mineraler!

Pressemelding -

Hold deg frisk med vitaminer og mineraler!

Finn ut hvilke vitaminer og mineraler akkurat du behøver! Få sunn ph-balanse og spis riktig blodtypekost! Vitaminer er supermedisin helt uten bivirkninger!

Nye Vitaminrevolusjonen er skrevet av suksessforfatter og lege Knut Flytlie. Hans forrige bok om vitaminer solgte i over 60 000 eksemplarer! Gjennom sin mangeårige praksis som lege og praktiserende komplementærmedisiner, har dr. Knut Flytlie helbredet tusenvis av mennesker som helsevesenet har gitt opp. Hans nye bok er en hjelp til selvhjelp! Den er ført i pennen av journalist Edda Espeland.

Dr. Flytlies utgangspunkt er at alle mennesker er forskjellige. Vi behøver ulikt kosthold, og noen av oss har i tillegg behov for vitamin- og mineraltilskudd. I boken skriver Flytlie om hvordan du kan beholde god helse og forebygge alvorlig sykdom og selv bidra til å kurere plager gjennom riktig mat og tilskudd av vitaminer og mineraler tilpasset akkurat deg. Har du vondt i hodet eller i muskler og ledd, eller er trett og føler at du mangler energi - finn hvordan du kan bli frisk uten kjemisk medisin med uheldige bivirkninger! Boken inneholder en rekke pasienthistorier og er ført i pennen av journalist Edda Espeland.

Dr. Knut Flytlie er norsk, men bosatt i Velje i Danmark, der han har sin egen klinikk. Han har mange norske pasienter og svarer på spørsmål på sin nettside www.vitamindoktor.dk. Kontaktinfo: admin@flytlie.dk

Edda Espeland er forfatter og frilansjournalist og har tidligere arbeidet i Aftenposten, Foreldre & Barn og Magasinet Det gode liv. Hun har tidligere utgitt fem bøker om ulike temaer. Mobil: 95167210/edda-e@online.no.

 

Kontaktperson i forlaget: Anne Østgaard: 21 61 75 85 / 971 64 649/ 21 61 65 00 (sentralbord)

E-post: anne.ostgaard@cappelendamm.no

 

Related links

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Relatert innhold

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.