Følg Cappelen Damm

Jan Ivar Nykvist: -Jeg skal ikke revolusjonere verden, men jeg skal få folk til å grille litt sunnere

Pressemelding   •   mai 23, 2019 13:16 CEST

Jan Ivar Nykvist er fire ganger Norgesmester i grilling.

NY BOK: Jan Ivar Nykvist Sunt på grillen

-Jeg skal ikke revolusjonere verden, men jeg skal få folk til å grille litt sunnere, sier Norgesmester i grilling Jan Ivar Nykvist.

I «Sunt på grillen» finnes oppskrifter og tips til sunne og fantastisk gode måltider som kan grilles ute på nydelige sommerdager.

-Jeg tror fortsatt mange forbinder en grillmiddag med sprekkeferdige bukseknapper og lysten til å tilbringe resten av kvelden på sofaen, sier Nykvist.

I «Sunt på grillen» finnes retter, råvarer og tilbehør til den perfekte grillaftenen. Du kan enten nyte dem alene en tirsdag kveld, eller sette dem sammen til et helaftens grillmåltid. 

Jan Ivar Nykvist er fire ganger Norgesmester i grilling, og kom på andre plass i første sesong av «Norges Grillmester» på TV2. Han driver også bloggen www.matenvideler.no. Sammen med fotograf Stian Broch og designer Mats Dreyer har han gitt ut bøkene Glød og Maten vi deler på Gyldendal. Begge ble nominert til «Årets norske kokebok» det året de ble gitt ut.

Kontakt: janivar@oktopus.no

Kontakt: Cappelen Damm v/ Kristine Kleppo kristine.kleppo@cappelendamm.no 47374123

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.