Gå videre til innhold
Julekongen som julekalender

Pressemelding -

Julekongen som julekalender

Cappelen Damm utgir årets nye julekalender JULEKONGEN, en magisk og spennende førjulshistorie for hele familien.

Julekalenderen som vises på NRK Super fra 1. desember, er skrevet av forfatter Harald Rosenløw Eeg og manusforfatter Lars Håkon Gudmestad. Cappelen Damm gir i tilknytning til serien ut en veggkalender med pop up og 24 luker, samt fire bøker fulle av tekst og flotte illustrasjoner.

Boken Julekongen – 1. Krønike forteller historien om Kevin på ni år fra Sølvskogen, som oppdager en tunnel inn til en skjult verden med riddere. I Kevins Ridderbok blir vi med Kevin inn i Ridderdalen og lærer om hvordan det var på riddertiden. Det følger også med sjablong-ark, som kan brukes til å tegne og dekorere ridderhester, rustninger, skjold og sverd.

Julekongen Aktivitetshefte inneholder mange morsomme juleaktiviteter: blant annet labyrinter, kryssord, sudoku, quiz og finn fem feil. Det følger også med fine klistremerker og til/fra-lapper. I Julekongen Klistremerkebok kan man lese teksten og lage sine egne fantastiske scener fra Julekongen! Klistremerkene fra Sølvskogen og Ridderdalen kan brukes om og om igjen. 

«Denne historien handler om hvordan jeg oppdaget en hemmelig ridderdal, fant en måte å redde jula for familien min - og i tillegg ble konge for et helt folk!», Kevin 9 år. 

Related links

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.