Gå videre til innhold
JA, DU KAN BAKE: Flere tusen følger Elin Vatnar Nilsen på bloggen hennes krem.no og Instagram-kontoen @kremno_elin
JA, DU KAN BAKE: Flere tusen følger Elin Vatnar Nilsen på bloggen hennes krem.no og Instagram-kontoen @kremno_elin

Pressemelding -

Kan alle bake? Så absolutt!

Alle kan bake handler om det mest grunnleggende innen baking. Boken inneholder også en egen pynteskole, faktasider om råvarer samt en rekke spørsmål og svar på hvorfor ting kan gå galt underveis når man baker. 

– Klarer jeg å formidle den positive opplevelsen du kan få når du baker selv, og få deg til å lære av feil uten å gi opp, da har jeg oppnådd det jeg ønsker. Da kan jeg si høyt det jeg allerede vet: Alle kan bake! sier Elin Vatnar Nilsen.

Boken har over 60 oppskrifter, med klassikere som verdens beste, suksessterte, ostekake og Sarah Bernhard. Oppskrifter og bilder er toppet med små historier om hvordan det var å vokse opp på Jessheim og om livet som konditor.

Førstkommende torsdag - den 20. april klokken 19.00 - er det boklansering på Jessheim Storsenter. Det blir demonstrering av kakepynting, smaksprøver og signering.

Elin Vatnar Nilsen er konditor og bakeblogger - og Alle kan bake er hennes første bok. Nilsen, som er bosatt på Jessheim, driver til daglig bloggen krem.no, som hun startet i 1999. Hun er på Instagram under @kremno_elin.

Emner

Kategorier


For mer info, sjekk

https://www.cappelendamm.no/_alle-kan-bake-elin-vatnar-nilsen-9788202531034

Kontakter

Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.