Følg Cappelen Damm

​Kari Joynt til Cappelen Damm

Pressemelding   •   des 13, 2017 12:34 CET

Kari Joynt går fra Forlaget Oktober til Cappelen Damm og blir sjefredaktør i den skjønnlitterære redaksjonen

Seniorredaktør Kari Joynt fra Forlaget Oktober blir sjefredaktør i Cappelen Damms avdeling for norsk skjønnlitteratur, som er ledet av redaksjonssjef John Erik Riley.

-Jeg gleder meg til å få arbeide med mange gode forfattere og kolleger på Cappelen Damm. Samtidig er jeg takknemlig for de litterært rike årene på Forlaget Oktober, sier Kari Joynt.

Fortsetter å styrke Cappelen Damms skjønnlitterære redaksjon
Redaksjonssjef John Erik Riley er meget fornøyd med å ha fått den dyktige og ambisiøse sjefredaktøren over til forlagshuset i Akersgata.

-Kari Joynt er en usedvanlig dyktig redaktør. Hun får frem det beste hos sine forfattere og er flink til å rekruttere nye stemmer. Hos oss vil hun, i tillegg til redaktørarbeidet, bidra til å utforme forlagets liste. Hun vil dessuten lede redaksjonens samarbeid med salg-, marked- og informasjonsavdelingen. Joynts kunnskap og erfaring vil styrke Cappelen Damm ytterligere. Vi gleder oss til å få henne med på laget, sier han.

Forlaget er et hjem for mange av landets beste og mestselgende forfattere. Samtidig fortsetter Cappelen Damm å styrke og spisse sin litterære profil. I løpet av kort tid skal nok en redaktør på plass i den skjønnlitterære redaksjonen.
– Intervjuprosessen er godt i gang, men ikke helt i mål ennå,
sier Riley.

Cappelen Damm
Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget er en del av bokkonsernet Cappelen Damm Holding AS som også eier bokhandelkjeden Tanum AS og distribusjonsselskapet Sentraldistribusjon AS. Cappelen Damm Holding AS eies av mediekonsernene Bonnier og Egmont med 50 % hver. Ved siden av en omfattende bokproduksjon på alle utgivelsesområder, driver forlaget en kafe (Elling) og en forlagsbokhandel (Halvbroren) hvor det avholdes omlag 250 større og mindre litterære arrangement per år.

Kontaktinformasjon
Kari Joynt tlf 970 34 565.
Redaksjonssjef John Erik Riley tlf 994 71 858
Direktør for skjønnlitteratur Tine Kjær tlf 414 04 923

For mer info, sjekk https://www.cappelendamm.no/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://presse.cappelendamm.no/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.