Gå videre til innhold
Ken Follett avslutter sin storslåtte århundretrilogi

Pressemelding -

Ken Follett avslutter sin storslåtte århundretrilogi

Dramatikk og spenning, krig og kjærlighet, svik og heltemot.
Alt dette finnes i KEN FOLLETTs storslåtte avslutning på sin århundretrilogi:
PÅ GRENSEN TIL EVIGHETEN

Gjennom tre bind har vi fulgt skjebnene til fem familier, amerikansk, russisk, tysk, engelsk og walisisk, mens de gjennomlever det 20. århundre. Nå har de kommet til et av mest avgjørende epoker i historien. Den enorme politiske, sosiale og økonomiske omveltingene fra 1960-tallet og opp gjennom 80-tallet- med kampen om sivile rettigheter, politiske mord, massive politiske mønstringer, Vietnam-krig, Berlin-mur, Kubanske missiler, Watergate, revolusjon – og rock’n roll.

Den østtyske læreren Rebecca Hoffmann oppdager at Stasi har  spionert på henne i årevis og en impulsiv handling kommer til å få vidtgående  konsekvenser.

George Jakes dropper en karriere innen forretningsjus for å jobbe i justisdepartementet under Robert F. Kennedy. Der befinner han seg ikke bare i  sentrum av de viktigste hendelsene i kampen for borgerrettigheter, men må også kjempe sin egen, personlige kamp. 

Cameron Dewar hopper på en sjanse til å bedrive litt offisiell og uoffisiell spionasje for en sak han tror på, men oppdager snart at verden er et mye farligere sted enn han hadde forestilt seg.

Dimka Dvorkijn, en av Nikita Khrusjtsjov unge assistenter, må ta noen krevende  beslutninger idet USA og Sovjetunionens kjernefysiske rustningskappløp bringer  verden stadig nærmere grensen til total selvutslettelse. Samtidig er hans  tvillingsøster Tanja i ferd med å finne sin egen vei som kommer til å bringe  henne fra Moskva til Cuba til Praha til Warszawa – og inn i historien.

Livene til disse personene og mange andre krysses i en  storslått og fengslende fortelling om global konflikt og personlig drama.
På  egen hånd eller lest etter Kjempenes fall og Vinter over verden, bringer dette avsluttende bindet i århundretrilogien oss inn i en verden vi trodde vi kjente, men som nå aldri vil bli den samme igjen.
 
KEN FOLLETT ( f. 1949) er en av verdens mest populære  forfattere. Han fikk sitt store gjennombrudd i 1978 med spionthrilleren Nålen,  som også er filmatisert. Han har senere skrevet en rekke bestselgende thrillere  og historiske romaner, som alle er blitt internasjonale bestselgere.
Les mer på: www.ken-follett.com

NRK2 sender et intervju med Ken Follett onsdag 1. oktober kl 20:55.

Les om Knut Gørvells møte med Ken Follett  på hans blogg på www.forlagsliv.no. http://www.forlagsliv.no/knutepunktet/2014/09/26/avsloringer-fra-kennedys-sexliv/#more-28165

 

Oversatt av
Monica Carlsen

Kr 449,-

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.