Følg Cappelen Damm

Ken Follett fortsetter sin storslagne trilogi om forrige århundre. VINTER OVER VERDEN er en fengslende episk fortelling om global konflikt og personlig drama.

Pressemelding   •   sep 25, 2012 12:50 CEST

VINTER OVER VERDEN fortsetter der forrige bok KJEMPENES FALL sluttet i det de fem familiene – henholdsvis amerikansk, tysk, russisk, engelsk og walisisk - går inn i en tid med enorme sosiale, politiske og økonomiske endringer.
Fra etableringen av Hitlers tredje rike og den spanske borgerkrigen, til de store dramaene i andre verdenskrig og sprengning av amerikanske og sovjetiske atombomber.

Carla von Ulrich, født av tyske og engelske foreldre opplever at hele tilværelsen slukes av en nazistisk tidevannsbølge.
De amerikanske brødrene Woody og Chuck Dewar, hver med sin hemmelighet, finner ulike veier i de store hendelsene.
Den engelske studenten Lloyd Williams oppdager i kampens hete at han må slåss like så innbitt mot kommunisme som fascisme.
Daisy Pesjkov, en nidkjær sosial klatrer er mest opplatt av popularitet og å leve livet, helt til krigen forandrer livet hennes.

Disse og mange andre personer, opplever at livene deres krysses og deres erfaringer belyser de store hendelsene som har preget århundret. Fra de rikes dagligstuer, til slagenes blod og røyk, livene deres flettes i hverandre og driver leseren inn i et stadig mer mangefasettert drama.

Kr 449,-
Oversatt av Monica Carlsen

Ken Follett er på bokmessen i Frankfurt  i forbindelse med lanseringen. Der vil han møte pressen onsdag 10. oktober kl 11:00. Se vedlegg.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.