Følg Cappelen Damm

Livet med Naturmannen

Pressemelding   •   apr 06, 2017 14:26 CEST

Å overbevise en Naturmann om at det er plass til et barn, skal vise seg å bli like vanskelig som å gå Store Skagastølstind i stiletthæler.

Hun sjarmerte leserne i senk med sine rå, ærlige og humoristiske tekster om livet med Naturmannen på Harvest og i A-magasinet. Nå er Lene Julsen ute med boken Naturmannen og jeg - han lovet meg aldri gull, bare grønne skoger.

Mann elsker kvinne. Kvinne elsker mann. Men 385 186 kvadratkilometer med norsk natur skiller dem. Alt hun vil er å lage barn, alt han vil er å dra til fjells. Å overbevise en Naturmann om at det er plass til et barn, skal vise seg å bli like vanskelig som å gå Store Skagastølstind i stiletthæler.

Les også Fordeler og bakdeler med å være dama til Naturmannen på Forlagsliv!

Lene Julsen er journalist og skribent. Tekster om Naturmannen ble først trykket i nett-tidsskriftet Harvest, og ble raskt en snakkis. A-magasinet publiserte fire episoder som en sommerserie i 2016, til overveldende respons. NÅ er boka her! Og barnet!

Guri Hjeltnes skrev i sin anmeldelse i VG: "Det er noe herlig sjarmerende over Lene Julsens tekster, der hun kjemper sitt livs kamp med og mot naturen, ala Naturmannen." (...) "Hun er på et vis øyeblikkets mester, en mester i å spidde hverdagen og samlivet mellom naturmann og kvinne."

"Boka er knallsterk lesning. En pageturner som veldig mange kan bli sugd inn i. Jeg er dypt imponert over det jeg leser. Lene skriver så drivende, så elegant, så fandenivoldsk og så rørende (…). Virkelighetslitteratur som virkelig er virkelig." Haakon Larsen, språkvasker

For mer info, sjekk

https://www.cappelendamm.no/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.