Følg Cappelen Damm

Lucinda Riley med en million solgte bøker i Norge

Pressemelding   •   nov 30, 2017 14:19 CET

Lucinda Riley er en av de mest leste forfatterne i Norge. Foto: Boris Breuer

Lucinda Riley har med sine storslåtte underholdningsromaner blitt en av de mest leste forfatterne i Norge. I løpet av seks år har hun solgt over en million bøker og i januar kommer hennes nye roman Perlesøsteren, den fjerde boken i serien De syv søstre.


Bestselger
Lucinda Rileys internasjonale gjennombrudd kom med Orkideens hemmelighet i 2011 og siden har det kommet en til to Riley-romaner i året, med økt salg hvert år. Siden Stormens søster kom ut i januar 2016 har en av hennes romaner ligget konstant på bestselgerlistene.

De syv søstre
Suksessen har økt betraktelig etter at hun begynte å utgi romansyklusen De syv søstre. I den andre romanen i syklusen, Stormens søster, utspiller handlingen seg i Bergen og Oslo. Den tredje romanen i serien heter Skyggesøsteren, og kom ut i januar 2017. Der er handlingen flyttet til England. Britisk aristokrati, lidenskap og drama er populært hos norske lesere, så salget på den er doblet i forhold til de tidligere bøkene.
I den nye romanen Perlesøsteren utspiller store deler av handlingen seg i Australia.

TV-serie
Film-rettighetene til å lage tv-serie av romansyklusen De syv søstre er solgt til et produksjonsselskap i Hollywood.

For mer info, sjekk https://www.cappelendamm.no/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.