Følg Cappelen Damm

Lucinda Rileys nye bok selger i rekordfart

Pressemelding   •   jan 16, 2018 09:47 CET

Suksessen fortsetter. Lucinda Riley til topps igjen

Lucinda Rileys nye roman Perlesøsteren går rett til topps på Bokhandlerforeningens bestselgerliste for skjønnlitteratur. Hun slår stadig vekk sine egne salgsrekorder nå med et opplag på hele 55 000.

Perlesøsteren er den fjerde boken i serien De syv søstre.
CeCe har alltid følt at hun ikke passer inn. Etter at søstrenes far – den mystiske Pa Salt – er død, og søsteren Star har funnet den store kjærligheten, kjenner hun seg ekstra ensom. Hun slutter på kunstutdanningen for å finne sitt biologiske opphav. Det eneste sporet hun har er et gammelt fotografi og navnet på en kvinnelig pioner som bodde i Australia for over hundre år siden.
Når CeCe kommer til Australia, er det noe dypt inne i henne som påvirkes av energien i området og den gamle aboriginkulturen. Kreativiteten våkner og med hjelp fra de hun møter på reisen, begynner hun å tro at dette enorme kontinentet kan tilby henne noe hun ikke trodde var mulig: en følelse av å høre til.

Serien forteller historien om syv adopterte søstre og er løselig basert på mytologien rundt stjernehopen med samme navn.

Til sammen har bøkene til Lucinda Riley solgt over en million eksemplarer i Norge.

Oversatt av Benedicte Windt-Val

For mer info, sjekk https://www.cappelendamm.no/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.