Følg Cappelen Damm

Lucinda Rileys nye roman foregår i Norge

Pressemelding   •   jan 07, 2016 10:39 CET

I forbindelse med lanseringen av sin nye roman Stormens søster kommer Lucinda Riley til Oslo og Bergen for å møte lesere, bokhandlere og presse. Hun er i Oslo 13. januar og i Bergen 14. januar.

Stormens søster er den andre boken i romansyklusen De syv søstre og denne gangen har hun lagt handlingen til Norge. Vi er i Christiania, Bergen og Heddal i Telemark, både i nåtid og på 1870-tallet.

Her er det Allys historie som blir fortalt. Hun prøver å finne tilbake til sitt biologiske opphav og sporene fører henne til Norge. Hun oppdager at hennes egen historie er nært knyttet til historien til en ung og ukjent sangerinne, Anna Landvik. Anna levde for over hundre år siden og sang i den første oppsetningen av Ibsens Peer Gynt, til Griegs berømte musikk. Vi får ta del i Annas dramatiske reise fra en bygd i Telemark, via Christiania og videre ut i verden.

Lucinda Riley er en av Norges mestselgende forfattere. Hennes romaner har snart solgt i en halv million eksemplarer her i landet. I seks uker i høst har hennes roman De syv søstre ligget på toppen av bestselgerlisten for pocket.


Oversatt av Benedicta Windt-Val

Les mer her:
www.lucindariley.com
www.thesevensistersseries.com

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.