Følg Cappelen Damm

Marg & bein har skremt barn i 10 år

Pressemelding   •   okt 19, 2017 14:27 CEST

Marg & bein feirer 10 år med fest og fire utgivelser i høst. Forfatterne bak er Arne Svingen og Ingunn Aamodt.

Når Norges skumleste barnebokserie fyller ti år i høst, feires det med to nyskrevne bøker, to jubileumsbøker og en helt spesiell forestilling.

Marg & bein har solgt i underkant av 200.000 bøker og er en av Norges mest populære bokserier. Tiårsjubileet markeres med to nyskrevne bøker, Utsikt til døden av Arne Svingen og Dukkens rette eier av Ingunn Aamodt.

”De siste ti årene med Marg & bein har vært et gruskrekkelig morsomt eventyr. Det har vært uhyggelig gøy å skape grusomme historier, og det har vært enda morsommere å se hvor mange som elsker dem. Flere vi har møtt har lest absolutt alle bøkene,” sier forfatterne.

Skrekk og grusom fest

I feiringen inngår også to jubileumsbøker og en helt spesiell Marg & bein-forestilling i blykjelleren på Akershus festning. Lokalet er fra 1500-tallet og har sjelden vært åpnet for publikum. I forbindelse med jubileet har Cappelen Damm fått åpnet dette lokalet i dypet under festningen. Forestillingen med Ingunn Aamodt og Arne Svingen foregår dagen før Halloween, altså mandag 30. oktober kl. 18. 

Her blir det blir grøssende gru og vettskremte barn!

Marg & bein er skapt etter en idé som forfatterne Ingunn Aamodt, Arne Svingen og Jon Ewo fikk i 2006. I motsetning til andre serier for barn er denne basert på sjanger, ikke på alder. Dette er spennende og lettleste bøker av høy kvalitet.

Kontaktperson i forlaget: Cecilie Kirkaune Bodahl

cecilie.kirkaune.bodahl@cappelendamm.no Tlf. 918 44 240

For mer info, sjekk https://www.cappelendamm.no/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.