Gå videre til innhold
Mer fargelegging fra Fam Irvoll

Pressemelding -

Mer fargelegging fra Fam Irvoll

Fam Irvolls Hysj, jeg fargelegger! ble en storselger i sommer og høst. Boka og postkortene har nå nådd et samlet opplag på 61.000 eks. Og det ser ikke ut til at fargeleggingstrenden skal avta med det første. Nå er Irvoll aktuell med tre nye utgivelser.

Tegn et hjerte til meg: Hjertet har en stor plass i Fam Irvolls verden. Det handler om å lytte til hjertet, være til stede, uttrykke det gode. I boka Tegn et hjerte til meg følger vi årstidene i Fam Irvolls fantasifulle mønsterverden og kan fargelegge alt fra kaniner og fisker til blomster og kaker - og selvsagt hjerter i alle fasonger.

Fargelegg julekort! Lag dine egne julekort i år, fargelegg Fam Irvolls vakre og tradisjonsrike julemotiver og send til kjente og kjære. I fint A5-format med plass til å skrive en hyggelig hilsen i tillegg til alle gode ønsker om en riktig god jul og et godt nyttår.

Ukeplanlegger - sett farge på dagene dine!
Inspirerende og praktisk ukeplanlegger. Inneholder 52 ark, som lett rives av etter hvert som ukene går. Tegningene i ukeplanleggeren er hentet fra Fam Irvolls bok Fargelegg et hjerte til meg!

Fam Irvoll (1980) er blant Norges mest anerkjente moteskapere og utdannet ved Esmod og Central St. Martins. Hun har designet klær for bla. Lady Gaga, Beyonce og Katy Perry og har vært assistent for bla. Vivienne Westwood og Alexander McQueen. Hun har deltatt med visninger på Oslo Fashion Week hver sesong siden debuten i 2005. I februar 2012 hadde Irvoll sitt første soloshow under London Fashion Week. Hun mottok Oslo bys kunstnerpris i 2013.

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.