Gå videre til innhold
MANGE NORA-FANS: Boka til Lene Hval er basert på serien Dollhouse fra Aftenpostens papir- og nettutgave, hvor den har vært publisert hver lørdag siden høsten 2015.
MANGE NORA-FANS: Boka til Lene Hval er basert på serien Dollhouse fra Aftenpostens papir- og nettutgave, hvor den har vært publisert hver lørdag siden høsten 2015.

Pressemelding -

Nora Helmer goes to Cappelen Damm #mustknow

Lurer du på hva som egentlig skjedde etter at Nora tok sin designerveske og gikk? Hvordan livet øverst i Aftensolveien arter seg for en nyskilt yummimummie med egen blogg (eksfrue.no), kryssallergi, dyreprint-intoleranse og hang mot paljettputer? Kanskje ønsker du tips om hvor skoskapet skal stå eller hvilken fondant som gir lavest utslag på BMI?

Lene Hvals Nora Helmer-univers har blitt bok. Dette er Balladen med fasadenBli med inn til Nora! Husk: Mye er gjort for den som evner å se chablisglasset halvfullt og ikke halvtomt.

– Juhu! Da er den her: Boken som gir deg tips og råd om alt fra hvordan manøvrere med Louboutines, posisjonere seg i FAU og ikke minst, hvordan skjære perfekte droneraketter ut av tofu #mustknow, skriver en ekstatisk Nora Helmer, før hun fortsetter:

– Og beklager, mammaen til Mille, men det å gi ut en syltynn beauty-bible på eget forlag, blir liksom ikke helt det samme som å komme i stive, glansede permer på Norges største #denfølelsen.

Torsdag 21. september kl. 18 inviteres du til fingermat & Cava #hverdagsbobler #tjuhu i Cappelen Damm-huset. Gå ikke glipp av et møte med serieskaper Lene Hval - og ikke minst får du også se selve dukkehuset!

Boken Balladen med fasaden er basert på serien Dollhouse fra Aftenpostens papir- og nettutgave, hvor den har vært publisert hver lørdag siden høsten 2015, samt på rapporteringer fra forfatterens populære Facebook-side – Nora Helmer – med nærmere 26 000 følgere. Her retter Lene Hval et muntert Barbiedukke-blikk mot vår "perfekte" verden.

– Dette er livet slik det fortoner seg blant Kählervaser, duftlys og aupairer i et nyoppusset funkisdukkehus på aller beste vestkant, helt, helt øverst i Aftensolveien. Kanskje er det et Dukkehjem sesong 2? Kanskje en frittstående versjon som fortsetter der litteraturen slapp? Den som leser får se, sier forfatter Lene Hval.


Om forfatteren:

Lene Hval (f.1969) er utdannet tekstforfatter ved Westerdals School of Communication og har også gått på DTK kunstfagskole i Bærum. Hun jobber til daglig frilans som tekstforfatter, journalist og kunstner.

Emner

Kategorier


For mer info, sjekk https://www.cappelendamm.no/

Kontakter

Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.