Gå videre til innhold
Ny bok om Magnus Carlsens unike rute til toppen

Pressemelding -

Ny bok om Magnus Carlsens unike rute til toppen

Magnus Carlsen. Portrett av en verdensmester
Magnus Carlsen har etablert seg som verdens dyktigste sjakkspiller, og er i ferd med å bli den mest kjente nordmann internasjonalt. Arne Danielsens nye bok Magnus Carlsen Portrett av en verdensmester forteller den utrolige historien om hvordan og hvorfor Magnus nå nevnes i samme åndedrag som legendene  Bobby Fischer og Garri Kasparov.

Boka gir leseren innblikk i Carlsens oppvekst, liv og karriere. Forfatter Arne Danielsen har omfattende kunnskaper om sjakkspillet, han setter Carlsens bragder i perspektiv, historisk,  internasjonalt og nasjonalt. Han tar deg med på innsiden av turneringene Carlsen har deltatt i, og beskriver bakgrunnen for at en nordmann kan tre frem som verdens beste sjakkspiller.

Velkommen til lansering:
Mandag 26. januar inviterer Cappelen Damm i samarbeid med Vålerenga Sjakklubb til lansering av boka Magnus Carlsen. Portrett av en verdensmester.

Forfatter Arne Danielsen vil vise hittil upubliserte bilder og fortelle fra sine møter med Magnus gjennom mange år og i flere land. Vi vil også få et eksklusivt møte med Bjørn Gunnar Nesse, Magnus’ sikkerhetsmann i India som vil si noen ord om “Team Carlsen”.

https://www.facebook.com/events/1523150194626985/?ref_dashboard_filter=upcoming

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.