Følg Cappelen Damm

Øyvind Torseter lanserer sin nye bok, "Altmuligmannen", i gammel pølsebu

Pressemelding   •   okt 24, 2018 14:01 CEST

Øyvind Torseters nye bok, "Altmuligmannen", er siste bind i trilogien om Mulegutten, en moderne og litt naiv Askeladd på stadig nye eventyr.

Fredag 26. oktober kl. 12.00 lanserer den ferske vinneren av Deutscher Jugenliteraturpreis, Øyvind Torseter, sin tredje bok om Mulegutten, Altmuligmannen. Lanseringen foregår på et uvanlig sted for den slags, nemlig utenfor Syverkiosken ved Kiellands Plass, Maridalsveien 45, i Oslo. Kiosken spiller en rolle i boken, og er en av byens siste originale pølsebuer.

Program
Jazz noir ved saksofonist Alexander Bosrup. Fortaustaler ved kioskeier Erlend Dahlbo og forlagssjef Ragnfrid Trohaug. Avduking av Mulegutt med pølse ved illustratør og forfatter Øyvind Torseter. Servering av Syverkiosk-spesial.

Øyvind Torseter
Øyvind Torseter er en internasjonalt anerkjent og prisbelønt illustratør og forfatter. Han er nettopp tildelt Deutscher Jugendliteraturpreis for sin første bok om Mulegutten, som er en moderne Askeladd. I Altmuligmannen virvles Mulegutten inn i et storpolitisk spill, nesten som i en ekte thriller. En dobbeltgjenger skaper trøbbel. En kvinnelig detektiv forsøker å hjelpe. Og Syverkiosken spiller en vesentlig rolle…

Kontakt i forlaget: Anne Østgaard, anne.ostgaard@cappelendamm.no / Mobil: 971 64 649.

For mer info, sjekk https://www.cappelendamm.no/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.