Følg Cappelen Damm

Opplev dyrenes elleville følelsesliv

Pressemelding   •   apr 06, 2017 08:30 CEST

Peter Wohllebens nye bok, Dyrenes indre liv, gir et fascinerende innblikk i følelseslivet til dyr.

Fra Trærnes hemmelige liv til Dyrenes indre liv: Den tyske forfatteren og skogvokteren Peter Wohlleben gjør det igjen - på magisk fortellervis fra gården han bor på.

Tenk om du kunne høre hva ravnene snakker om i skumringen eller lest følelsene til ekornene som hopper fra tre til tre. For er egentlig dyrene så ulike oss mennesker? Ikke hvis vi skal tro forfatterens egenopplevde analogier. Dyrenes indre liv gir deg et unikt innblikk i en fascinerende hverdag, hvor det ikke mangler på humor, kjærlighet, sorg eller omtanke.

Peter Wohlleben kommer til Norge fredag 21. april. For intervjuavtale, kontakt informasjonsansvarlig Vibeke Christiansen (vibeke.christiansen@cappelendamm.no / 412 99 950)

Gjennom boken viser Wohlleben deg at dyrenes hjerne, som menneskets, nettopp er et resultat av arv og miljø. Videre sammenligner forfatteren mennesket og hjernens funksjon med resultater fra anerkjente forsøk og forskning på ulike dyrearter. Når du leser Dyrenes indre liv vil du med stor sannsynlighet ende opp med å identifisere deg med noen av de fantastiske dyrene. Synet ditt på hva dyrene tenker og føler vil aldri bli det samme igjen. Ei heller turene dine i skogen.

For mer info, sjekk

https://www.cappelendamm.no/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.