Gå videre til innhold
På kjøkkenet med Ingvar Ambjørnsen

Pressemelding -

På kjøkkenet med Ingvar Ambjørnsen

Nytt forfattermøte hver onsdag

De tre siste onsdagene har BokPod toppet iTunes podcastliste med Roy Jacobsen, Dag Solstad og Vigdis Hjorth. I denne ukens sending befinner vi oss på kjøkkenet til Ingvar Ambjørnsen i Hamburg. Her snakker Ambjørnsen om Larvik, Olav H. Hauge, revejakt, Ellings oppstandelse, alkohol og ti-året han har glemt.

Nyt sommerferien med store forfattere hos BokPod 
BokPod kan du høre på flyet, i bilen, på stranda, i båten - hvor som helst. Last ned på mobilen og lytt. I tillegg til de fire forfatterne som allerede ligger ute, vil du i løpet av sommeren kunne laste ned tidløse møter med Frode Grytten, Tomas Espedal, Karin Fossum, Herbjørg Wassmo, Kim Leine, Lars Saabye Christensen og Tom Egeland.

Gratis å lytte på iTunes og www.bokpod.no
BokPod vil bli distribuert på www.bokpod.no, iTunes, Cappelen Damm.no, Bestselgerklubben.no, Dagbladet.no og andre relevante kanaler. Nedlasting er gratis og like enkelt som å lytte til radio. Du kan lytte med alle smarttelefoner og pc’er, og hvis du er usikker på hvordan du gjør det, finnes det en bruksanvisning på www.bokpod.no.

BokPod i sosiale media
Les mer om ukas Ambjørnsen-intervju på

http://www.forlagsliv.no/knutepunktet/2015/06/10/hor-outsidernes-konge-ingvar-ambjornsen-pa-bokpod/

Du møter også ukas forfatter på BokPods facebook- og Instagram-konto @bokpod.no.

Related links

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.