Følg Cappelen Damm

På tide å rydde opp i eget liv?

Pressemelding   •   aug 17, 2015 10:03 CEST

De har tatt Sverige med storm med Nordens største podcast Fredagspodden og med boka og fenomenet The Golden Year.

19.–20. august kommer søstrene Hannah Widell og Amanda Schulman til Oslo for å bringe The Golden Year ut til norske lesere.

Start en forandring av alt du ikke er fornøyd med i løpet av det kommende året. Dette er grunnideen i boka som nå lanseres på norsk, og som har fått titusenvis av svenske kvinner til å gå i gang med sitt gylne år, og til å rydde opp i og ta kommandoen over sine egne liv. 

Ideen om The Golden Year ble født da Hannah & Amanda pratet i Fredagspodden, som de har laget siden 2012 og som har vokst til å bli Nordens største, med 300 000 lyttere i uka. I podden snakker søstrene åpenhjertig og personlig, med humor og snert, om alle de viktige og nære delene av livet. De øser raust av erfaringer fra egne liv – om forhold, ekteskap, og skilsmisse, om sjalusi, angstanfall og terapitimer, om stress, hypokondri, vekt og selvfølelse. I podden lovet søstrene seg selv at de i løpet av det kommende året skulle kvitte seg med alt som ikke var bra i sine liv, for at resten av livet skulle bli så fantastisk som mulig.

Erfaringene ble samlet i håndboka The Golden Year – Ta makten over livet ditt. Boka gir inspirasjon og veiledning og forteller deg hvordan du går frem. Ønsker du mer balanse i livet? Litt mer tid for deg selv? Drømmer du om en ny jobb, eller lurer du på om kjæresten er bra for deg? Skulle du gjerne hatt mer orden i klesskapet ditt? Ingen forandring er for liten eller for stor. Poenget er å bli bevisst de ulmende frustrasjonene de fleste av oss går og bærer på, og faktisk gjøre noe med dem – i stedet for å la det skure og gå i årevis, og kanskje gjennom et helt liv.

Foruten å være dronningene av podcasts driver Hannah (40) og Amanda (35) produksjonsselskapet Perfect Day Media. De lager også eget TV-program, og de skriver bøker. The Golden Year ble utgitt i Sverige i 2014 og har solgt i 35.000 eks. Denne høsten lanserer de første bind av romantrilogien To søstre i Sverige (på norsk våren 2016). Kokeboka Middagsparty kommer på norsk høsten 2016.

Oversatt av Ann Høydalsnes.

Kontakt forlaget for presseavtaler:
Trude Løtvedt (trude.lotvedt@cappelendamm.no / 416 12 022)

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.