Følg Cappelen Damm

Poesi i coronaens tid: #INGENTINGUSAGT

Pressemelding   •   mar 30, 2020 08:00 CEST

"Strålende!" Slik beskriver den folkekjære og bestselgende poeten Trygve Skaug Sabina Store-Ashkaris poesi for et ungt og søkende publikum. Foto: Mary Store

«Ingenting usagt er en poesisamling fra et blottet hjerte. En bok om de altoppslukende følelsene vi alle kjenner på. Om å være ung, sterk og sårbar. Om knuste hjerter, nære vennskap, håp, drømmer og egenkjærlighet.» Sabina Store-Ashkari

Slik beskriver Instagrampoet og bokdebutant Sabina Store-Ashkari diktene sine. Hun skriver poetisk om det å være ung - sett fra en ung kvinnes ståsted. Hun har skrevet og lagt ut dikt helt fra hun var 16 år – og har flere tusen følgere. Og hun sier ikke nei om noen ber om et spesialskrevet dikt i en situasjon hvor de trenger oppmuntring og trøst. Man finner henne på Instagramkontoen @ingentingusagt. Det var gjennom denne forlaget oppdaget henne og tilbød kontrakt og bokutgivelse.

det fineste

med meg

har jeg

fra deg

«Dette treffer meg rett i magen. Sabina går ingen omveier på vei inn til innsiden min. Alt kjennes så ekte, og hennes stemme kommer så tydelig frem. Strålende!»
- Trygve Skaug

Sabina Store-Ashkari (f. 1999) er fra Vadsø og har norsk, samisk og bangladeshisk bakgrunn. Hun er journaliststudent i Volda, men på grunn av pandemien og stengt høgskole, er hun pt hjemme i Finnmark. Sabina har tidligere bidratt i bøkene Tyngde (2017) og Hva med oss? (2019). Ingenting usagt er hennes første, egne bok.


Sabina Store-Ashkari/ Erika Coucheron Krogstad (ill.)
Ingen ting usagt
Diktsamling
Kr 279,-
Cappelen Damm


Kontaktinfo til Sabina Store-Ashkari: Mobil: 481 01 936 / E-post:sabinastoreashkari@gmail.com

Kontakt i forlaget, Anne Østgaard, kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomslitteratur:
Mobil: 971 64 649 / E-post: anne.ostgaard@cappelendamm.no

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.