Følg Cappelen Damm

Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng om livet som høysensitive

Pressemelding   •   nov 29, 2016 14:46 CET

I "Født sensitiv" får vi høre personlige historier fra prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng om hvordan høysensitivitet har hatt betydning for deres liv

I slutten av januar lanserer Cappelen Damm boken "Født sensitiv. Våre historier" av prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng. Her forteller de for første gang sine personlige historier om livet som høysensitive.

Boken handler blant annet om sansevarheten prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng opplevde som barn, skjørheten som ungdom, og følsomheten som voksen og mamma.
De forteller også om hvordan det medfødte personlighetstrekket er blitt en styrke.

I tillegg til Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordengs egne historier om hvordan det er og har vært å leve som sensitiv, inkluderer boken møter de har hatt med andre høysensitive kvinner og menn, forskere og fagfolk.Født sensitiv gir slik et innblikk i hvordan følelsesmennesker ser verden. Boken inneholder også øvelser som kan hjelpe dem som er ekstra følsomme til å få en bedre hverdag.

Mer om boken på cappelendamm.no og facebook

Hva er høysensitivitet? 
Å være høysensitiv vil si at man har et mer fintfølende nervesystem enn det som er vanlig. Det er et medfødt karaktertrekk som cirka 15 til 20% av befolkningen har, mener den amerikanske psykologen Elaine Aron. Aron regnes som pioneren innen forskning på høysensitivitet.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.