Gå videre til innhold
I "Født sensitiv" får vi høre personlige historier fra prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng om hvordan høysensitivitet har hatt betydning for deres liv
I "Født sensitiv" får vi høre personlige historier fra prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng om hvordan høysensitivitet har hatt betydning for deres liv

Pressemelding -

Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng om livet som høysensitive

I slutten av januar lanserer Cappelen Damm boken "Født sensitiv. Våre historier" av prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng. Her forteller de for første gang sine personlige historier om livet som høysensitive.

Boken handler blant annet om sansevarheten prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng opplevde som barn, skjørheten som ungdom, og følsomheten som voksen og mamma.
De forteller også om hvordan det medfødte personlighetstrekket er blitt en styrke.

I tillegg til Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordengs egne historier om hvordan det er og har vært å leve som sensitiv, inkluderer boken møter de har hatt med andre høysensitive kvinner og menn, forskere og fagfolk.Født sensitiv gir slik et innblikk i hvordan følelsesmennesker ser verden. Boken inneholder også øvelser som kan hjelpe dem som er ekstra følsomme til å få en bedre hverdag.

Mer om boken på cappelendamm.no og facebook

Hva er høysensitivitet? 
Å være høysensitiv vil si at man har et mer fintfølende nervesystem enn det som er vanlig. Det er et medfødt karaktertrekk som cirka 15 til 20% av befolkningen har, mener den amerikanske psykologen Elaine Aron. Aron regnes som pioneren innen forskning på høysensitivitet.

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.