Følg Cappelen Damm

Romanen "Fittekvote" er blitt tegneserien "Nærkamp". Velkommen til lansering!

Pressemelding   •   mai 07, 2015 15:05 CEST

VELKOMMEN TIL LANSERING AV NÆRKAMP

Forfatter Axel Hellstenius og illustratør Line Halsnes har gått sammen og laget tegneserie av den prisbelønte ungdomsromanen Fittekvote om å være jente i forsvarsmiljøet, skrevet av Axel Hellstenius og Morten Skårdal. Boken er Line Halsnes debut som tegneserieskaper.

Tirsdag 12. mai kl. 18
Halvbroren bokhandel, Cappelen Damm, Akersgata 47/49

Det blir presentasjon av boken og panelsamtale mellom Axel Hellstenius, Line Halsnes, Morten Skårdal og Terje Emberland (seniorforsker på HL-senteret, forfatter av en rekke militærhistoriske verk og tegneserieentusiast), med redaktør Steffen Sørum som ordstyrer.

Velkomstglass og åpen bar med hyggelige priser!

Om boken:
Befalselev 2010 Bakke, Victoria skjønner fort at befalsskolen er noe helt annet enn frisørsalongen hjemme. Hun får testet sine egne grenser både fysisk og psykisk, ikke minst må forholdet til kjæresten holdes hemmelig. Er hun virkelig villig til å signere utenlandskontrakten og dermed gå i krigen for sitt land?

Nærkamp er en tøff, realistisk, varm, grov, morsom og tragisk historie om unge Victorias virkelighet i det norske forsvaret. Boken viser at det fremdeles er utfordringer i det å være jente i et utpreget guttemiljø, samtidig som den søker å tegne et korrekt bilde av dagens forsvar.

Romanen Fittekvote vant U-prisen i 2011.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.