Gå videre til innhold
Sandemose skildrer tur med Hurtigruten

Pressemelding -

Sandemose skildrer tur med Hurtigruten

Ny imponerende bildebok av Iben Sandemose skildrer hennes egen reise med Hurtigruten, som alltid med varm og særegen humor - nå tilgjengelig i bokhandel.

Iben Sandemose har alltid vært fascinert av Hurtigruten – og det tyder det på at mange andre også er. Direktesendingen på NRK2 fra i fjor sommer ble sett av nesten 3 millioner nordmenn, ifølge NRK.

Nå har forfatteren tegnet og skrevet nydelig om sin reise med Hurtigruten, hvor alt er med: naturen og landskapet, skipet, passasjerene og havnene. Hun skildrer med små, pussige bilder og med godhet, varme og særegen humor. Mange vil garantert kjenne seg igjen ettersom opplevelser og minner virvles opp under reisen.

«Hva skulle jeg med medbrakte tegneblokker når alt lå til rette på damasken! Porselen, sølv og SERVIETTER! Ypperlig tegnepapir med ferdigstemplet logo ble i løpet av 11 dager til boken», skriver hun som innledning. Boken finnes på norsk, tysk og engelsk og koster 199 kroner.

Iben Sandemose (f.1950), oppvokst og bosatt i Oslo, er tegner, forfatter og scenograf. Hun har hatt en rekke tegne- og grafikkutstillinger, men hennes rike og særegne produksjon omfatter også barnebøker, bildebøker for voksne, teaterstykker og utsmykningsoppdrag. I 2004 mottok hun Oslo bys kunstnerpris og Teskjekjerringaprisen i 2011.

Epost: ibensandemose@mac.com, Mobil: 920 15 885

Related links

Emner


Kontaktperson i forlaget:
Isabel Algard: isabel.algard@cappelendamm.no, Tlf.: 21 61 75 82

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.