Følg Cappelen Damm

Selvpublisering gir nye muligheter

Pressemelding   •   des 12, 2013 13:09 CET

Stor vekst for selvpublisering
Selvpublisering har hatt en eventyrlig vekst i USA de siste årene. I september i år, var nærmere 1/3 av de 100 mestselgende e-bøkene i USA publisert av individuelle forlag/forfattere (Indies).

Nordmenn kaster seg på selvpubliseringstrenden
Stadig flere nordmenn følger selvpubliseringstrenden. Cappelen Damms Digitalbok.no lanserte i november selvpubliseringstjenesten DinEbok, for e-bøker.

I løpet av to uker har flere titalls personer publisert egne manus her.
En av dem som har valgt å satse på selvpublisering er tidligere Farmen-deltaker Marita Wennevold Hollen. Sammen med sin samboer Øivind Kylstad satt hun på et krimmanus de hadde jobbet med i mange år. Nå har de benyttet seg av mulighetene DinEbok byr på, og utgir Rosens Vinger på eget forlag gjennom DinEbok. Boken blir distribuert og solgt på digitalbok.no.

Selvpubliseringstjenesten gir mulighet til å teste ut tekster
-Tjenesten er et tilbud til alle som har tekster de mener har et marked. Kun et fåtall av alle skjønnlitterære manus som blir sendt inn til forlagene hvert år, blir antatt. Gjennom selvpubliseringstjenesten kan også forfatterspirer teste ut tekstene sine på et publikum og få tilbakemeldinger. I tillegg tror vi at mange fagtekster og mye akademisk produksjon som ikke blir til bøker, kan finne sin plass i tjenesten, sier Tomas Schreiner, rådgiver i Cappelen Damm.

 

 

Kontaktpersoner i forlaget:
Tomas Schreiner
tel 90879708/21617810

 


Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Agree With Privacy Policy